Sve je uspješno sakrila

Anđelka Prpić u potpunoj tajnosti izrekla je ''da'', evo detalja događaja koji nikom nije najavila!

Anđelka Prpić Anđelka Prpić Milan Maricic/ATAImages 1/33 >> Pogledaji ovu galeriju Anđelka Prpić i Marko Žugić - 9 Anđelka Prpić i Marko Žugić - 8 Anđelka Prpić i Marko Žugić - 5 Anđelka Prpić i Marko Žugić - 2 Anđelka Prpić i Marko Žugić - 3 Anđelka Prpić i Marko Žugić - 4 Anđelka Prpić Anđelka Prpić - 1 Anđelka Prpić Anđelka Prpić - 5 +22 Anđelka Prpić - 3 Galerija

Glumica Anđelka Prpić udala se za svog partnera Marka Žugića s kojim je nedavno dobila i kćerkicu Čarnu, sve se održalo u tajnosti.

Srpska glumica Anđelka Prpić udala se za svog partnera Marka Žugića, piše Kurir.
Anđelka i Marko organizirali su tajno vjenčanje, a svečanom trenutku prisustvovali su samo njihovi najbliži.

''Anđelka nije željela raditi veliku svadbu, htjela je i izbjegnuti medije koji su od prvog dana njene veze s Markom pisali o njima. Zato se opredijelila da sve to učini u tajnosti. Ni na društvenim mrežama nitko nije postavljao fotografije i snimke, a ni ona se nije oglašavala'', rekao je izvor za Kurir.

Kako on navodi, svečani ručak mladenci su organizirali u jednom restoranu, a je li uzela njegovo prezime još se ne zna.

Gosti su ručali u lokalu koji se nalazi u ušuškanom prolazu Zemunske tržnice, a koji je nešto između 'street fooda' i restorana, rekao je izvor za Blic.

Lokal je postao prepoznatljiv po svome vrtu, gdje gosti mogu uživati u domaćem kruhu i mesu. Kako navode, u petak je restoran bio posebno ukrašen lampicama i bijelim stolnjacima, a sve povodom glumičine svadbe.

Podsjetimo, glumica je prije nekoliko mjeseci dobila veliku pažnju javnosti diljem regije kad se pročulo da hoda s prijateljem svog bivšeg supruga Darija Prpića.

Anđelka i Dario vjenčali su se 2011. godine, a razveli 2020. te se pisalo kako je njihovu braku presudila njegova ljubomora.

O bliskosti glumice i njezina sadašnjeg partnera, Marka Žugića, počelo se šuškati otkako su se zajedno pojavili na premijeri filma "Zlatni dečko", gdje ju je on poljubio u glavu i zagrlio, a ona je njihovu zajedničku fotografiju objavila na Instagramu.

Međutim, njihova veza odmah je na početku naišla na osude javnosti zbog toga što su Marko i Anđelkin bivši muž Dario prijatelji i kumovi.

"Želim im svu sreću! Ako se budu vjenčali, mogu im biti i kum. Čak i ako Marko bude htio uzeti moje prezime, nemam ništa protiv", izjavio je nedavno Anđelkin bivši muž za srpske medije.

S Darijom Anđelka ima i 10-godišnjeg sina Jakšu, a s Markom je ove godine u svibnju dobila kćerkicu kojoj su dali ime Čarna.

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Maja Šuput na Instagramu - 3 Maja Šuput na Instagramu - 1 Maja Šuput na Instagramu - 6 Maja Šuput - 5 +26 Maja Šuput - 2 Celebrity Uzvanik na veseloj svadbi svojim je pothvatom i Maju Šuput ostavio bez teksta: ''Zašto bi se samo žene skidale?''

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Lidija Bačić - 1 Lidija Bačić - 5 Lidija Bačić - 10 Lidija Bačić - 11 +26 Lidija Bačić - 12 Celebrity Lidija Bačić u crnom, seksi rublju javila se iz kuhinje: ''Kakva fotografija, k'o stvorena za pozadinu!''

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene