Stigla djevojčica

Neobično ime koje je Anđelka Prpić dala kćerkici ima posebno značenje za glumicu, a sjetit će ga se i njezini obožavatelji!

Anđelka Prpić Anđelka Prpić Danijel Soldo/Cropix 1/29 >> Pogledaji ovu galeriju Anđelka Prpić i Marko Žugić Anđelka Prpić - 1 Anđelka Prpić - 1 Anđelka Prpić - 5 Anđelka Prpić s majkom Anđelka Prpić - 2 Anđelka Prpić Anđelka Prpić Anđelka Prpić Anđelka Prpić - 19 +18 Anđelka Prpić - 17 Galerija

Anđelka Prpić novorođenu kćer nazvala je po ulozi koja ju je proslavila.

Popularna srpska glumica Anđelka Prpić rodila je drugo dijete.

Pogledaj i ovo Anđelka Prpić napravila i jednu promjenu Anđelka Prpić u jednom od najseksi izdanja dosad pokazala kako izgleda samo četiri mjeseca nakon poroda: "Ti si vatra!"

S partnerom Markom Žugićem dobila je kćer, a djevojčici je dala ime Čarna, kako doznaje Blic.rs.

Radi se o imenu koje je nosio Anđelkin lik u seriji "Žene sa Dedinja", koja se emitirala od 2011. do 2015. godine, a glumica je ranije isticala kako joj je baš ta uloga promijenila život i karijeru te da vrijeme dijeli na prije i poslije nje.

Anđelka s bivšim mužem Dariom Prpićem ima i 10-godišnjeg sina Jakšu.

Anđelka i Dario vjenčali su se 2011. godine, a razveli su se 2020., a pisalo se kako je njihovom brku presudila njegova ljubomora.

O bliskosti glumice i njezina sadašnjeg partnera, Marka Žugića, počelo se šuškati otkako su se zajedno pojavili na premijeri filma "Zlatni dečko", gdje ju je on poljubio u glavu i zagrlio, a ona je njihovu zajedničku fotografiju objavila na Instagramu.

Međutim, njihova veza odmah je na početku naišla na osude javnosti zbog toga što su Marko i Anđelkin bivši muž Dario prijatelji i kumovi.

"Želim im svu sreću! Ako se budu vjenčali, mogu im biti i kum. Čak i ako Marko bude htio uzeti moje prezime, nemam ništa protiv"; izjavo je nedavno Anđelkin bivši muž za srpske medije.

1/35 >> Pogledaji ovu galeriju Survivor Antonia Ivić - 1 David Bublić - 1 Denis Sviličić - 1 +30 Leo Cvetković - 1 Nekad i sad Odmorni, dotjerani i siti: Pogledajte kako natjecatelji Survivora izgledaju nakon povratka u civilizaciju!

1/32 >> Pogledaji ovu galeriju Ana Maras Harmander - 1 Ana Maras Harmander - 2 Ana Maras Harmander - 6 Ana Maras Harmander - 7 +27 Ana Maras Harmander - 5 Celebrity Splitska glumica pozirala u badiću boje kože, a njezine zamamne obline nikome nisu promaknule!

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene