drugi koncert u Varaždinu

Prijović na pozornicu izvela svoju najslađu obožavateljicu, a pridružio joj se i duo koji je atmosferu doveo do usijanja!

Aleksandra Prijović Aleksandra Prijović Aleksa Savulov 1/38 >> Pogledaji ovu galeriju Drugi koncert Aleksandre Prijović u Varaždinu - 1 Drugi koncert Aleksandre Prijović u Varaždinu - 2 Drugi koncert Aleksandre Prijović u Varaždinu - 3 Drugi koncert Aleksandre Prijović u Varaždinu - 4 Drugi koncert Aleksandre Prijović u Varaždinu - 5 Drugi koncert Aleksandre Prijović u Varaždinu - 6 Drugi koncert Aleksandre Prijović u Varaždinu - 7 Drugi koncert Aleksandre Prijović u Varaždinu - 8 Drugi koncert Aleksandre Prijović u Varaždinu - 9 Drugi koncert Aleksandre Prijović u Varaždinu - 10 +27 Drugi koncert Aleksandre Prijović u Varaždinu - 11 Galerija

Aleksandra Prijović je drugu večer zaredom u Areni Varaždin opravdala sva očekivanja, a najavila je i spektakl na trećem rasprodanom koncertu u nedjelju.

I drugu večer zaredom Varaždin je bio središte vrhunske zabave. Aleksandra Prijović opravdala je sva očekivanja u rasprodanoj Areni s nekoliko tisuća obožavatelja.

"U petak smo se sjajno zabavili, a nadam se da ćemo večeras napraviti još bolju zabavu. Spremna sam dati svoj maksimum i da nas čuje cijeli Varaždin", euforično je kazala Prijović pri početku koncerta.

Pogledaji ovo Aleksandra Prijović u Varaždinu Celebrity Emotivna Prijović se usred koncerta u Varaždinu s pozornice obratila svom suprugu: "Vidiš li Filipe, kako ovdje..."

Najveća regionalna zvijezda nizala je dobro poznate hitove "Zvuk tišine", "Klizav pod", "Prvi si počeo" i brojne druge, a u jednom trenutku je na scenu izvela duo koji je atmosferu doveo do usijanja - Đolu i Vesnu Đogani.

Aleksandra je otkrila da je posebne emocije vežu uz pjesmu "Znam" ja koju je otpjevala s Vesnom, dok je gošća otkrila kako je posebne uspomene vežu uz Varaždin.

"Hvala ti ljepotice moja što si nas pozvala. Moram reći da je Varaždin jedan jako bitan grad u mom životu zato što su ovdje živjeli kumovi koji su me doslovno spasili kad sam bila mala. Oni su iz Varaždina. Ovo nitko nije znao, zato jedan veliki aplauz za vas, za grad Varaždin, svaka vam čast", izjavila je Vesna, a onda s Đolom izvela njihove hitove "Srce mi je zastalo" i "Cile mile" koje je publika s oduševljenjem dočekala.

Pogledaji ovo Aleksandra Prijović Celebrity Koliko Prijović izdvaja za skupocjeni nakit na turneji? Samo od cifre narukvice na njezinoj ruci vam se može zavrtjeti u glavi!

"Večeras sam s dvije najljepše dame na cijelome svijetu i drago mi je što dijelim pozornicu s vama", poručio je Đole.

"Puno te volimo, pratim te od samih početaka, drago mi je i ponosna sam na tebe, kao da mi vlastita sestra onako nešto jako, jako važno radi, osjećam te i dišem zajedno s tobom", emotivna je bila Vesna.

Ipak, najdirljiviji trenutak večeri bio je tijekom pjesme "Devet života" kad je Aleksandra na pozornicu izvela 6-godišnju djevojčicu Anu.

"Večeras je ovdje moja mala prijateljica koja je već bila na mojim koncertima u Zagrebu, Osijeku, Zenici, Tuzli… Ljubavi moja, hvala ti. Hoćeš li doći kod mene, želim da svi vidite moju najslađu prijateljicu na svijetu", rekla je Prijović, a malena Ana je zatim izašla na pozornicu s ogromnim plišanim medvjedićem.

Nastala je čarolija kad je cijela varaždinska Arena popalila svoje bljeskalice, a Ana zapjevala sa svojim idolom i uživala.

"Jako te baš stvarno volim", poručila je Aleksandri.

"Jesam li ja sada zvijezda", upitala je simpatično svoju obitelj kada je sišla s pozornice i pokupila mnoštvo simpatija.

Pogledaji ovo Aleksandra Prijović - 3 Zanimljivosti Aleksandra Prijović ne bavi se samo glazbom, s mužem je prije sedam godina otvorila veliki biznis!

Aleksandra je nastavila sa spektaklom kojeg je pratila produkcija na svjetskoj razini, fenomenalni plesači i vrhunski glazbenici.

"Hvala za ovu divnu noć. Nadam se da ćete svi izaći sretni i zadovoljni iz ove dvorane, a u nedjelju… Znate da ne volim puno najavljivati, ali pripremili smo svašta", poručila je Prijović, pred kojom je večeras treći, uzastopni koncert.

1/28 >> Pogledaji ovu galeriju Kristijan Ugrina i supruga Tamara, 2010. godina Kristijan Ugrina i supruga Tamara, 2010. godina Kristijan Ugrina i supruga Tamara, 2010. godina Kristijan Ugrina i supruga Tamara, 2010. godina +23 Kristijan Ugrina i Tamara Punda - 1 Nekad i sad Skladan brak našeg glumca nisu narušili ni teški financijski problemi u kojima se zatekao zbog kolegice, sad je sve to iza njih

1/35 >> Pogledaji ovu galeriju Marco Cuccurin Marco Cuccurin - 2 Marco Cuccurin - 13 Marco Cuccurin - 11 +30 Marco Cuccurin - 10 Celebrity Omiljeni domaći influencer u suknji i otkrivena trbuha nastavlja prkositi stereotipima: "Važno je bit drukčiji od drugih!"

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene