zvijezda "Zlatnog kaveza"

Zovu je turskom Adrianom Limom, no ona je puno više od lijepog lica, a sada je pokazala i jednu neočekivanu vještinu!

Afra Saracoglu Afra Saracoglu Afra Saracoglu/Instagram 1/34 >> Pogledaji ovu galeriju Afra Saraçoğlu Afra Saraçoğlu - 9 Afra Saraçoğlu - 8 Afra Saraçoğlu - 7 Afra Saraçoğlu - 6 Afra Saraçoğlu - 5 Afra Saraçoğlu - 4 Afra Saraçoğlu - 3 Afra Saraçoğlu - 2 Afra Saraçoğlu - 1 +23 Afra Saraçoğlu Galerija

Afra Saracouglu svestrana je umjetnica koja je ostvarila zavidnu glumačku karijeru, a sada je svojim pratiteljima pokazala da ima talenta i za glazbu.

Turska glumica Afra Saracoglu zvijezda je serija "Zlatni kavez" koja se emitira na Novoj TV, a svojim izgledom  često privlači pažnju kako u svojoj karijeri, tako i u privatnom životu. 

Mnogi je nazivaju turskom Adrianom Limom, a ona je već s 13 godina svoju karijeru započela manekenstvom. Iako ima krhku građu, malo tko bi pogodio da je trenirala pucanje iz pištolja, ali zna i baratati s bubnjarskim palicama.

Tako je svima pokazala na svom Instagram profilu kako bi se savršeno uklopila i u bendu. Objavila je video gdje je sjela za bubnjarski stolac i oduševila svoje pratitelje. 

Zasvirala je na partyju "Zlatnog kaveza", a i okupljeni su bili fascinirani njezinom izvedbom.

Inače, ova 25-godišnja ljepotica odrasla je bez oca, a nakon što su joj se roditelji razveli, iz Istanbula se s majkom preselila u gradić na egejskoj obali te poslije na jug Turske. 

Prvu ulogu ostvarila je na prvoj godini studija komparativne književnosti na Sveučilištu u Eskişehiru i to u filmu ''Druga prilika'' kojeg je režirao i producirao Özcan Deniz. Afra je tada imala svega 18 godina te se zaljubila u svog redatelja koji je bio od nje stariji 25 godina.

Njega smo viđali u brojnim poznatim turskim serijama kao što su "Istanbulska nevjesta'' i "Sudbina". Afrini roditelji nisu htjeli prihvatiti vezu između Alfe i Ozcana, ali unatoč tome, Alfa i Ozcan ostali su u vezi gotovo godinu dana sve dok se on nije zaljubio u Feyzu Aktan s kojom sada ima i dijete i s kojom se 2018. godine vjenčao, a onda i rastao godinu dana kasnije. Sada je u braku sa Samar Dagdar.

Pogledaji ovo Afra Saraçoğlu i Mert Ramazan Demir Celebrity Zvijezde "Zlatnog kaveza" progovorile o odluci koja im je promijenila živote: "Uvijek sam se trudila birati..."

Pogledaji ovo Mert Ramazan Demir - 7 Celebrity Srca gledateljica na malim ekranima brzo je osvojio, ali glavni glumac ''Zlatnog kaveza'' jednom je izjavom razočarao ženski dio publike!

Pogledaji ovo Afra Saraçoğlu Celebrity Tko je zapravo zvijezda serije ''Zlatni kavez''? Jedna je od najtraženijih u svojoj industriji, a iza sebe ima vezu s 25 godina starijim kolegom!

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Renata Končić Minea i Robert Mareković - 3 Renata Končić Minea i Robert Mareković - 2 Renata Končić Minea i Robert Mareković - 1 Renata Končić Minea +26 In Magazin: Minea i Alen Bičević - 4 Celebrity Mineinu fantastičnu figuru nije potrebno posebno isticati, a za ovaj osmijeh na licu zaslužan je naš pjevač koji joj je pravio društvo!

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Ivana Knoll - 10 Ivana Knoll - 9 Ivana Knoll - 8 Ivana Knoll - 2 +26 Ivana Knoll - 3 Celebrity Knoll se prvi put prošetala Berlinom uoči Eura, u uskom topiću pokazala je nikad veći dekolte!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene