baš posebna žena!

Zrinka Cvitešić oduševila je svojom pojavom na Porinu, a jedan detalj nosila je već i ranije na velikom događaju!

Zrinka Cvitešić i Marko Tolja - 1 Zrinka Cvitešić i Marko Tolja - 1 Tomislav Kristo 1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Zrinka Cvitešić i Marko Tolja - 2 Zrinka Cvitešić i Marko Tolja - 1 Zrinka Cvitešić Zrinka Cvitešić In Magazin: Zrinka Cvitešić - 1 In Magazin: Zrinka Cvitešić - 2 In Magazin: Zrinka Cvitešić - 3 In Magazin: Zrinka Cvitešić - 4 In Magazin: Zrinka Cvitešić - 5 In Magazin: Zrinka Cvitešić - 6 +20 In Magazin: Zrinka Cvitešić - 7 Galerija

Zrinka Cvitešić vodila je ovogodišnju dodjelu Porina koja se održala u petak u zagrebačkom Boćarskom domu.

Zrinka Cvitešić zajedno sa pjevačem Markom Toljom otvorila je svečanu dodjelu Porina, a posebnu pažnju privukla je njezina raskošna suknja od tila.

Pogledaj i ovo Marko Tolja poseban trenutak Marko Tolja prisustvovao je na oba poroda svoje supruge: ''Žene su izvanzemaljci, to što njihovo tijelo prolazi, to je suludo''

Naime, Zrinka je na suknju kombinirala bež korzet, a oko struka je dodala crni široki remen pa se činilo kao da nosi haljinu.

Na usnama joj se isticao žarko crveni ruž, a kosu je podignula u punđu s par spuštenih prednjih pramenova.

Zanimljiva činjenica je ta da je spomenuti korzet Zrinka već jednom nosila i to na premijeri svoje nove serije "The Power" koja se održala u Londonu. No, tada je na njega kombinirala svečane crne hlače i bež salonke.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Zrinka Cvitesic (@zrinkacvitesicprofile)

Inače, obje kreacije su od dizajnerice Matije Vuice koja je i sama podijelila fotografiju Zrinke na svoj Instagram storij. Poznato je i to kako Cvitešić već godinama surađuje sa Vuicom.

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Albina Grčić - 2 Albina Grčić Albina Grčić i Edita Aradinović - 4 Albina Grčić i Edita Aradinović - 5 +25 Albina Grčić i Edita Aradinović - 6 Celebrity Albina iznenadila objavom posebno seksi fotke na kakvu od nje nismo navikli, izazovni dekolte prvo je što privuče pogled!

1/33 >> Pogledaji ovu galeriju Ella Dvornik Ella Dvornik Ella Dvornik - 1 Ella Dvornik - 2 +28 Ella Dvornik - 4 Celebrity Daju li posljednje objave Elle Dvornik naslutiti da s mužem Charlesom zbilja nije sve sjajno? ''Reci, dušo, da l' te jako boli?''

 

 

 

 

 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene