duhovita objava

Zrinka Cvitešić pokazala kako se zabavlja dok po svijetu promovira svoju novu seriju: "Kao da sam opet u prvom razredu"

Zrinka Cvitešić Zrinka Cvitešić Profimedia 1/26 >> Pogledaji ovu galeriju Zrinka Cvitešić Zrinka Cvitešić Zrinka Cvitešić Zrinka Cvitešić - 3 Zrinka Cvitešić - 1 Zrinka Cvitešić - 1 Zrinka Cvitešić - 2 Zrinka Cvitešić - 3 In Magazin: Zrinka Cvitešić - 2 Zrinka Cvitešić - 1 +15 Zrinka Cvitešić - 2 Galerija

Zrinka Cvitešić objavila je duhovite isječke s kviza u kojem je sudjelovala s kolegama iz serije "Moć".

Naša glumica Zrinka Cvitešić trenutačno promovira svoju novu seriju "Moć", koja se odnedavno počela prikazivati diljem svijeta

Pogledaj i ovo Zrinka Cvitešić - 4 svjetska, a naša! Prelijepa Zrinka Cvitešić u prozirnom korzetu pokorila crveni tepih u Londonu i proslavila još jedan veliki uspjeh u karijeri!

Sada je na svojem profilu na Instagramu objavila duhovite isječke s kviza u kojem je sudjelovala s kolegama iz serije, glumcima Heather Agyepong, Rijom Zmitrowicz, Eddiejem Marsanom i Halle Bush, i u kojem su pogađali radi li se o rečenici iz serije "Moć" ili ne.

"Odlično sam se zabavila. Osjećala sam se kao da sam opet u prvom razredu", napisala je Zrinka i nasmijala pratitelje.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Zrinka Cvitesic (@zrinkacvitesicprofile)

Snimka kviza objavljena je na Instagramu na službenom profilu streaming-platforme Prime Video, na kojoj se serija emitira.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Prime Video UK (@primevideouk)

Britanska serija "Moć" nastala je po istoimenom distopijskom romanu autorice Naomi Alderman, a njezino je snimanje započelo 2020. godine, no produkciju je usporila pandemija.

43-godišnja Zrinka u seriji je utjelovila lik bivše olimpijske gimnastičarke i opake bivše prve dame Moldavije koja ubija svojeg supruga i preuzima vlast u zemlji. U seriji je nije baš lako prepoznati jer ima svijetlu kosu i nosi glamurozna izdanja.

Zrinka se pojavila na svjetskim premijerama serije u Londonu i New Yorku, gdje je plijenila pažnju u atraktivnim izdanjima.

"Bilo je jako lijepo, ali jako naporno. Bilo je više od 20 intervjua, ali smo svi bili jako ponosni jer se već četiri godine radi na ovom projektu, ja radim tri. Korona nas je dosta zezala u svemu tome i baš smo se krvavo naradili, ali sudeći prema prvoj publici u Londonu i New Yorku, prema pressu i reakcijama, čini se da smo napravili jako dobar posao", ispričala je u IN magazinu.

Naša Zrinka inače slovi kao jedna od najuspješnijih domaćih glumica i već godinama gradi karijeru u inozemstvu, zbog čega je dobila i nagradu za promicanje hrvatske kulture u svijetu za 2019. godinu.

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Ecija Ivušić Belošević Ecija Belošević - 1 Ecija Belošević - 2 Ecija Ivušić i Goran Belošević +25 Ecija Belošević - 5 Celebrity Ecija Ivušić u toplesu poručila da ne odustaje od ovakvih fotografija, a odmah je reagirao njezin suprug!

1/34 >> Pogledaji ovu galeriju Ivana Knoll - 7 Ivana Knoll - 6 Ivana Knoll - 5 Ivana Knoll - 4 +29 Ivana Knoll - 3 Celebrity Ivana Knoll nakon kritičkih komentara nastavlja provocirati, sad je u prvi plan stavila potpuno gole grudi

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene