Prekinula šutnju

Zaručnica zvijezde ''Beverly Hillsa'' oglasila se prvi put od njegove smrti, nitko nije znao da su toliko bili skupa

Wendy Madison Bauer (Foto: Profimedia) Wendy Madison Bauer (Foto: Profimedia) Profimedia 1/11 >> Pogledaji ovu galeriju Jason Priestly i Luke Perry (Foto: Getty Images) Wendy Madison Bauer (Foto: Profimedia) Sophie Perry (Foto: Instagram) Luke Perry i Minnie Sharp (Foto: Profimedia) Luke Perry, Ian Ziering (Foto: Instagram) Luke Perry, Shannen Doherty (Foto: Instagram) Luke Perry, Shannen Doherty (Foto: Profimedia) Luke Perry, Shannen Doherty (Foto: Profimedia) Luke Perry (Foto: Profimedia) Jason Priestly i Luke Perry (Foto: Profimedia) +0 Jason Priestly i Luke Perry (Foto: Getty Images) Galerija

Wendy Madison Bauer i Luke Perry svoju su vezu potvrdili 2017. godine kada su se zajedno pojavili na dodjeli GLAAD nagrada, ali zajedno su bili skoro 12 godina.

Luke Perry, koji je preminuo 4. ožujka, gotovo 12 godina bio je u vezi s Wendy Madison Bauer, no detalje zajedničkog života skrivali su od očiju javnosti.

Pogledaj i ovo Beverly Hills 90210 (Foto: Profimedia) nitko ovo nije znao! Emotivnom objavom prisjetila se pokojnog kolege pa otkrila kako ju je zaštitio dok je bila u nasilnoj vezi

A zaručnica zvijezde ''Beverly Hillsa'' odlučila je prekinuti šutnju i sada se oglasila prvi put od njegove smrti koja je potresla glumački svijet.

''Želim se svima zahvaliti za svu ljubav i podršku. Brojne, dirljive priče o Lukeovoj velikodušnosti i ljubaznosti, veliki su u izvor utjehe u ovim teškim trenucima. Zahvalna sam što sam svo to vrijeme provela s njim'', započela je Wendy svoje obraćanje, a na podršci se zahvalila i Lukeovoj djeci, 21-godišnjem sinu Jacku te 18-godišnjoj Sophie koju je glumac dobio u braku s bivšom suprugom Minnie Sharp.

Wendy i Luke vezu su potvrdili tek 2017. kad su se zajedno pojavili na dodjeli GLAAD nagrada, a bila je to njegova prva ozbiljna veza od razvoda.

1/10 >> Pogledaji ovu galeriju Luke Perry, Shannen Doherty (Foto: Instagram) Luke Perry, Shannen Doherty (Foto: Profimedia) Luke Perry, Shannen Doherty (Foto: Profimedia) Beverly Hills 90210 (Foto: Profimedia) +5 Shannon Doherty i Luke Perry (Foto: Profimedia) Celebrity Fotografija objavljena prije nekoliko dana danas lomi srca obožavatelja preminulog Lukea Perryja

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene