Javila se iz Kanade

Pokos oplela po Hrvatima: "Slušam ovo jadno cviljenje i to je ono čega sam se bojala, može li jadnije?"

Vlatka Pokos (Foto: Instagram) Vlatka Pokos (Foto: Instagram) Instagram 1/2 >> Pogledaji ovu galeriju Vlatka Pokos (Foto: Instagram) +0 Vlatka Pokos (Foto: Instagram) Galerija

Vlatka Pokos objavila je status u kojem je osudila ponašanje Hrvata za vrijeme pandemije koronavirusa.

Bivša voditeljica Vlatka Pokos (50) u novoj objavi na Instagramu osvrnula se na situaciju s koronavirusom u Hrvatskoj.

Pogledaj i ovo Vlatka Pokos evo kako su joj fanovi odgovorili! Vlatka Pokos brutalno iskrena o stavu drugih o njoj na društvenim mrežama: ''Imam dojam da me svi mrze, zato...''

U podužem statusu uz koji je objavila i svoju crno-bijelu fotografiju, napala je Hrvate zbog prigovaranja protiv epidemioloških mjera.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Vlatka Pokos/Toronto/Canada (@vlatkapokos)

"Gledam ovu noćnu moru koja se odvija u mojoj domovini i to je ono čega sam se bojala", započela je Vlatka, a zatim je usporedila situaciju u Hrvatskoj s Kanadom, u kojoj živi već nekoliko godina.

"Imam nekoliko stvari za reći: mjere djeluju, živi dokaz je Kanada, koja ima tek nešto više oboljelih od Hrvatske iako je deset puta veća. Kafići, barovi i restorani SU ŽARIŠTA ZARAZE i u to nema sumnje. U Kanadi im je odavno ograničen rad! Trenutačno to znači da su zatvoreni. Isto kao i šoping-centri! Kanađani su disciplinirani i to daje rezultate. Slušam ovo jadno cviljenje o tome da su kafići smisao života u Hrvatskoj i ne mogu doći k sebi! Ljudi umiru! Umiru u mukama, ne mogu disati! Doista, zar je Hrvatska toliko jadna i površna da ne može preživjeti bez kafića, pokazivanja i tračanja??!! Može li jadnije?" zapitala se pa je podijelila savjete.

"Zašto ne pokušate pročitati dobru knjigu, vježbati kod kuće i posvetiti se vlastitom odrastanju? Da zbog vas netko ne umre. Moguće je! Onima koji govore da 'ionako umiru stari' želim da ih tako tretiraju kad postanu stari. Jer sve nas to čeka!" zaključila je Vlatka.

Inače, bivša voditeljica u Kanadi je dugo radila kao modna konzultantica u trgovini Dior, što je spomenula u svojoj knjizi "Život u raju", a u njoj je otkrila i da je u trgovini spomenutog brenda u Rimu upoznala čovjeka s kojim je prevarila muža Josipa Radeljaka Dikana dok joj je on kupovao baloner.

Pokos i Radeljak bili su u braku od 2004. do 2007. godine.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene