Uz zavodljive fotografije

Čolina starija kći proslavila je važan dan daleko od kuće, a odmah se pohvalila i skupocjenim poklonima od prijateljica!

Una Čolić - 2 Una Čolić - 2 Instagram 1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Una Čolić - 11 Una Čolić - 9 Una Čolić - 12 Una Čolić - 5 Una Čolić - 4 Una Čolić - 3 Una Čolić - 7 Una Čolić - 13 Una Čolić - 10 Una Čolić - 8 +20 Una Čolić - 6 Galerija

Kći Zdravka Čolića Una Čolić proslavila je rođendan u Milanu, a na Instagramu se pohvalila i skupocjenim poklonima koje je dobila.

Kći Zdravka Čolića česta je tema regionalnih medija zbog izazovnih fotografija koje objavljuje, a sada je lijepa Una proslavila 22. rođendan.

Dočekala ga je u Milanu gdje je večerala s prijateljicama, a od njih je dobila i skupocjene poklone. Na Instagramu je osim svojih fotografija na kojima pozira u dekoltiranoj zelenoj haljini, fotografirala i Louis Vuitton narančastu kutijicu te desert uz koji je pisalo ''Sretan rođendan''. Potom je na pričama podijelila i fotografije iz lifta s prijateljicama na kojima nosi crvene ruže.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Una 🦋 Čolić (@unacolic)

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Una 🦋 Čolić (@unacolic)

Inače, Una se često hvali luksuzom u kojem uživa, a njezin slavni tata jednom je progovorio i o fotografijama svoje kćerke koje objavljuje na internetu.

"Ona samo nešto slika. Ja je ukorim, ne volim to, ali ne mogu joj zabraniti. Ona je takva... Jednostavno, komunicira s ljudima, voli se slikati. Sa mnom se slikaju. Ja nisam nikad takav bio, što manje, to bolje. Samo kad moram, zbog posla. A ona samo telefon. Ja joj ne mogu zabraniti, što da joj radim. To je drugačije potpuno nego što je nekad bilo. Prije si morao fotografa unajmiti da te slika ili si morao imati dobar fotoaparat kod kuće, pa onda čekaš da izradiš slike", rekao je Čola.

Čolić je Unu dobio sa suprugom Aleksandrom, s kojom je u braku od 2001. godine, a par osim nje ima i mlađu kćer Laru.

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Jennifer Lopez i Ben Affleck Jennifer Lopez i Ben Affleck Jennifer Lopez i Ben Affleck Jennifer Lopez i Ben Affleck +25 Jennifer Lopez i Ben Affleck - 1 Celebrity Lopez i Affleck uhvaćeni u napetoj raspravi, njezin ljutiti izraz lica daje naslutiti da ipak postoje male nevolje u raju

1/29 >> Pogledaji ovu galeriju Vjenčanje Ane Begić Tahiri i Danijela Tahirija Vjenčanje Ane Begić Tahiri i Danijela Tahirija Vjenčanje Ane Begić Tahiri i Danijela Tahirija Vjenčanje Ane Begić Tahiri i Danijela Tahirija +24 Vjenčanje Ane Begić Tahiri i Danijela Tahirija, Mirta Zečević, Ecija Ojdanić,Hana Hegedušić, Vedran Mlikota Nekad i sad Domaća glumica tajila je datum vjenčanja i htjela se udati podalje od očiju javnosti, no to joj ipak nije uspjelo!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene