''Jedva sam preživio''

Tony Cetinski osvrnuo se na pandemijsku stanku: ''Supruga i ja živimo skromno, ne trošimo na gluposti''

In Magazin: Tony Cetinski - 2 In Magazin: Tony Cetinski - 2 DNEVNIK.hr 1/14 >> Pogledaji ovu galeriju In Magazin: Tony Cetinski - 2 Tony Cetinski - 1 Davor Garić i Tony Cetinski Toni i Dubravka Cetinski Tony Cetinski i Davor Garić Tony Cetinski Tony Cetinski - 4 Tony Cetinski Tony Cetinski - 1 Tony Cetinski - 2 +3 Tony Cetinski - 3 Galerija

Tony Cetinski u razgovoru za Radio Dalmaciju rekao je da već ovog vikenda s njegovim bendom počinje svirati bubnjar Parnog Valjka, osvrnuo se na svoj stil života, a otkrio je i da samo čeka pravi trenutak da ode u Berlin kako bi prvi put uživo vidio unuku.

''Čuvam ljubav'' naziv je novog singla Tonyja Cetinskog, a reakcijama publike vrlo je zadovoljan. 

Pogledaj i ovo In Magazin: Husein Hasanefendić Hus - 6 prepoznajete li ga? Naš legendarni glazbenik prisjetio se svojih početaka, evo i kako komentira nagradu za životno djelo: "Nije još gotovo, radovi u toku!"

''Nešto dublja nego obična ljubavna pjesma. Jako mi je drago da je kod publike izazvala isto ono što je izazvala kod mene kad smo je stvarali i da u tri dana ima preko 100 tisuća pregleda na YouTubeu. Imam i još jedan odličan duet, ali prije toga još jedan, bez lažne skromnosti, sjajan singl, onako mediteranski pop-rock. Imamo i novog bubnjara Dadu Marinkovića, kojeg nam je Parni Valjak ustupio. Naravno da će on svirati za Parni Valjak kad god bude trebalo. Sad smo bitno ojačani s njim i obećali smo da ćemo biti zajedno do mirovine. S nama počinje svirati već ovog vikenda u Zadru", najavio je Cetinski u showu ''Dobar dan, Dalmacijo''.

Koncertne aktivnosti napokon su se zahuktale. Ines Nosić i Gordana Vasilja zanimalo je i kako se nosio s pandemijskom stankom.

''Jedva sam preživio. Nije tu stvar financijski jer se čovjek nakon 30 godina karijere navikne da mora štedjeti. Supruga i ja nemamo taj lifestyle, što se možda čini ljudima na vani da estrada živi nešto glamurozno. Mi živimo, onako, dosta skromno i normalno, ništa drugačije od normalnog čovjeka. Trudimo se ne trošiti na gluposti.''
 

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Tony Cetinski⭐️𝕠𝕗𝕗𝕚𝕔𝕚𝕒𝕝 (@tonicetinski)

Lani je postao djed, a s unukom se redovito druži putem videopoziva.

''Jedva sam dočekao da se može normalno putovati i sad samo čekam pravi trenutak da idem u Berlin. Oni žive u Berlinu i nisam je još uživo vidio. Vidim je svaki dan preko videopoziva, igramo se koliko je to moguće preko tih telefona i kontaktiramo, ali moram ići do Berlina, moram se uputiti tamo i prigrliti je. Onda ću vam reći kakav je to osjećaj. Zasad mislim da je to isto kao kad nekome ideš objašnjavati kako je biti roditelj. To ne možeš nikome objasniti dok ne postane roditelj, tako je i biti nono, ja mislim puta pet.''

Otkrio je i da nije požalio što je prije nekoliko godina zagrebačku adresu zamijenio rovinjskom.

''Odmah na početku sam shvatio da sam donio dobru odluku. Jako me iznenadilo što su i Zagrepčani i svi koji su me poznavali podržali odluku i javno mi znali reći da su ljubomorni, jer sve je to blizu. Ako se treba doći do Zagreba, dođe se za sat i pol, dva. Nema onih redova u banci, u pošti, nema gužve i to je već velika stvar, a da ne govorim o zdravijoj prehrani, da mi susjeda daje svježa jaja svako jutro, da sami radimo kruh i to mi je super'', rekao je Cetinski na Radio Dalmaciji.

 

1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Jelena Rozga - 2 Jelena Rozga - 3 Jelena Rozga +0 Jelena Rozga - 1 Celebrity Nikad raskošniji dekolte Jelene Rozge sve je oborio s nogu, ne pamtimo kada je izgledala izazovnije!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene