obitelj se oprostila

Na društvenim mrežama Massima Savića osvanula srcedrapajuća objava: "Otišao je biti sa svojim Maxom..."

Massimo - 1 Massimo - 1 Matija Djanjesic / CROPIX 1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Massimo - 2 Massimo Massimo Savić Massimo Savić Massimo Savić, Mirna Savić i Igor Pavlović Massimo Massimo Savić i Tatjana Jurić - 2 Massimo Savić i Tatjana Jurić - 3 Massimo Savić i Tatjana Jurić - 1 Massimo Savić i Arsen Dedić +19 Massimo Savić i Eni Kondić Galerija

Tužna objava osvanula je na profilu pokojnog Massima Savića na Facebooku, nakon tragične pjevačeve smrti uginuo je i njegov voljeni pas Mango.

Tužna objava objavljena je na Facebooku na službenom profilu pokojnog pjevača Massima Savića, koji nas je napustio prije pet mjeseci.

Pogledaj i ovo Mirna Savić Tuga je prevelika Massimova kći na dirljiv je način odala počast voljenom ocu, jedan detalj na njoj mnogi su prepoznali

Naime, nakon što je otišao njegov vlasnik, sada je ovaj svijet napustio i njegov voljeni kućni ljubimac, pas Mango.

Uz njegovu fotografiju na kojoj se odmara na travi, Massimova obitelj dirljivim se riječima oprostila od psa.

''Kad psi odlaze, uglavnom odlaze tiho. Mobitel ne vibrira od brojnih poruka sućuti. Ne raspituju se za ispraćaj. Nema osmrtnice. Mango je danas otišao biti sa svojim Maxom, ali ne želimo da ode tiho. Želimo vam ispričati priču o Mangu. Mango je rođen u Zagrebu 1. lipnja 2011. godine. Tri mjeseca kasnije Mirna i Massimo upoznali su Manga na jednoj sesvetskoj livadi. Naravno, radilo se o tajnoj operaciji za koju Eni nije znala. 'Znao sam da je to naš pas kada se sakrio od drugih da obavi nuždu kao mali gospodin', objasnio je Massimo, barem tisuću puta. Još češće je ponavljao da 'Mango razumije koncepciju', što je s vremenom bilo sve teže poricati'', stoji na početku podulje objave.

''Mango je bio pasionirani ljubitelj balona, kamenja i kafića. Ove prve je lovio po stanu, pucao šapama i potajno žvakao njihove male komadiće. Zato je vrlo brzo dobio veto na balone, ali od kamenja nikada nije odustajao; oblutci, male stijene, komadi cigle - Mangu je svaki kamen bio dragi kamen. Bez obzira na to što je često pokušavao žvakati kamenje, zubi su mu ostali čitavi i zdravi do zadnjeg dana, pa možemo reći da su i njegovi zubi razumjeli spomenutu koncepciju. Mango je, čini se, vodio i razgovore sa svim našim i vašim bakama jer se najviše bojao - propuha. Sa svojih 40 kg pokušavao se uvlačiti Mirni, Eni, Massimu i Igoru pod noge u bijegu od opake nevidljive sile koja pomiče zavjese. U stvarnosti je pak bio jači i od bure na Maslenici'', prisjetile su se na šaljiv način Massimove supruga Eni i kći Mirna.

''Ušiju mekanih kao svila, s repom čiji bi bijeli vršak ritmično udarao posvuda kad bi mu se netko obratio, Mango je bio vrijedan član obitelji koju je zadužio svojom dobrotom i emotivnom inteligencijom i toliko ih toga naučio o životu i njima samima. Mango, pas koji je razumio koncepciju, zauvijek će nedostajati ožalošćenoj obitelji Savić, Kondić i Pavlović i svojim brojnim prijateljima'', pisalo je, a ostatak teksta koji je posvećen ovom voljenom kućnom ljubimcu pročitajte u objavi.

Fotografija Manga objavljena je i na Instagramu pokojnog Massima. 

Brojnim pratiteljima na taj su opis zasuzile oči, a mnogima je itekako teško jer još nisu preboljeli i gubitak našeg legendarnog pjevača Massima. Podsjetimo, Massimo Savić preminuo je u 62. godini nakon kratke i teške bolesti. Tužnu vijest objavile su njegova supruga i kći, a pjevač je sahranjen na Gradskom groblju Zadar.

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Filip i Paula Tonković Paula Tonković Paula Tonković Paula Tonković i Marco Cuccurin +25 Filip i Paula Tonković Celebrity Pobjednicu "Plesa sa zvijezdama" iz publike je bodrio zgodni muž, za kojeg se udala lani nakon deset godina veze!

1/35 >> Pogledaji ovu galeriju Marco Cuccurin i Paula Tonković - 1 Marco Cuccurin i Paula Tonković - 7 Marco Cuccurin i Paula Tonković - 11 Emotivni Marco Cuccurin - 6 +30 Emotivni Marco Cuccurin - 4 Celebrity Marco Cuccurin odrastao je u neimaštini, pretrpio je težak gubitak, a cijeli život nosio se i s predrasudama: "Teško je u Hrvatskoj biti različit!"  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene