"Ne sija stalno sunce"

Lijepa supruga Filipa Bradarića objavila neviđenu fotku s njihova vjenčanja pa progovorila o izazovima u braku

Melanie Bradarić (Foto: Instagram) Melanie Bradarić (Foto: Instagram) Instagram 1/11 >> Pogledaji ovu galeriju Melanie Bradarić (Foto: Instagram) Melanie Bradarić (Foto: Instagram) Melanie Bradarić (Foto: Instagram) Melanie Bradarić (Foto: Instagram) Melanie Bradarić (Foto: Instagram) Melanie Bradarić (Foto: Instagram) Melanie Bradarić (Foto: Instagram) Melanie Bradarić (Foto: Instagram) Melanie Bradarić (Foto: Instagram) Melanie Bradarić (Foto: Instagram) +0 Melanie Bradarić (Foto: Instagram) Galerija

Melanie Bradarić na Instagramu je čestitala godišnjicu braka suprugu Filipu neviđenom fotografijom s njihova vjenčanja.

Nogometaš Filip Bradarić i njegova supruga Melanie slave četvrtu godišnjicu braka.

Pogledaj i ovo Melanie Bradarić (Foto: Instagram) posvećena obitelji Supruga našeg nogometaša rijetko je u javnosti, no dijeli fotografije koje su melem za oči

Tim je povodom ona na svojem Instagramu objavila dosad neviđenu fotografiju s njihova bajkovitog vjenčanja, a uz nju je progovorila i o izazovima u braku i vezi.

"Ni u jednoj vezi ne sija sunce stalno, ali dvoje mogu podijeliti kišobran i preživjeti oluju zajedno", napisala je u opisu.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Melanie Bradaric ⚓️ (@melaniebradaric)

U komentarima joj se odmah javio Filip koji joj je zalijepio srce, a nanizale su se i brojne čestitke povodom godišnjice.

Melanie i Filip su prije nešto više od mjesec dana dobili kćer koju su nazvali nazvali Lana, a već imaju i četverogodišnjeg sina Luku.

Par se vjenčao u ožujku 2017. godine u riječkoj gradskoj vijećnici, a poznaju se još od vrtića. Godinama su bili u istom društvu i tako su se zaljubili. Trenutno žive u Saudijskoj Arabiji gdje Filip igra za nogometni klub Al Ain. Tamo je na posudbi iz talijanskog kluba Cagliarija.

Melanie je javnost upoznala tek za vrijeme Svjetskog nogometnog prvenstva u Rusiji 2018. godine, kada su bolje polovice Vatrenih bile glavne medijske zvijezde. Prije toga nije bila baš aktivna na društvenim mrežama, no sada često dijeli obiteljske, ali i svoje atraktivne fotke.

1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Dua Lipa i Anwar Hadid (Foto: Profimedia) Dua Lipa i Anwar Hadid (Foto: Profimedia) +0 Dua Lipa Celebrity Svjetski poznata Kosovarka prekinula s dečkom nakon dvije godine veze, pa mu u vrlo izazovnom izdanju pokazala što je izgubio

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene