Njegova nježna strana

Chef Vuki prisjetio se jednog od najljepših dana u životu pa podijelio predivnu fotografiju sa svog vjenčanja!

Stjepan Vukadin Stjepan Vukadin Stjepan Vukadin/Instagram 1/24 >> Pogledaji ovu galeriju Stjepan i Katarina Vukadin Stjepan Vukadin i supruga Katarina - 5 Stjepan Vukadin Stjepan Vukadin i supruga Katarina - 2 Stjepan Vukadin i supruga Katarina - 1 Stjepan Vukadin i supruga Katarina - 3 Stjepan Vukadin i supruga Katarina - 4 Stjepan Vukadin Stjepan Vukadin Stjepan Vukadin +13 Stjepan Vukadin Galerija

Stjepan Vukadin objavio je na Instagramu preslatku fotografiju sa suprugom Katarinom i oduševio pratitelje svojom romantičnom stranom.

Naš kulinarski chef i član showa "MasterChef" Stjepan Vukadin objavio je na svom profilu pravi romantični prizor, fotografiju s vjenčanja sa suprugom Katarinom, s kojom je u braku od 2019. godine.

Pogledaj i ovo Stjepan Vukadin Stigla prinova! Chef Vuki objavio najljepšu moguću vijest, njegovoj sreći nema kraja: "Hvala ti dragi Bože!"

Ona na fotografiji blista u vjenčanici, dok je Stjepan elegantan u crnom odijelu i nježno je grli dok poziraju u jednom parku. 

Par je 2020. godine dobio sina Gabriela, koji nevjerojatno nalikuje na tatu Stjepana. Chef se nedavno pohvalio da mali Gabriel nosi MasterChef pregaču, koja je čak bila i personalizirana pa je iznad poznatog znaka pisalo ''Gabriel''.

"Isti chef Vuki", "Slađe dijete nisam vidjela", "Osmijeh koji obara, slični ste baš jako", "Presladak je i ima najljepši osmijeh. Naravno, lijep na tatu", "Bit će kuhar kad odraste ili nogometaš, što bude, to je sve dobro", "Divni ste, a on kao bombončić", "Vaša kopija, presladak", "Prekrasan, šećer", samo su neki od komplimenata koje je dvojac dobio na društvenim mrežama.

1/11 >> Pogledaji ovu galeriju Andrej Dojkić Andrej Dojkić Andrej Dojkić (FOTO: Marko Lukunic/PIXSELL) Andrej Dojkić (FOTO: Robert Anic/PIXSELL) +6 Andrej Dojkić, Petra Sanader (FOTO: Davor Puklavec/PIXSELL) Celebrity Nesuđeni zet Ive Sanadera u javnosti nakon dužeg izbivanja, evo što je sve prošao nakon prekida s njegovom kćeri!

1/21 >> Pogledaji ovu galeriju Monica Bellucci - 1 Monica Bellucci - 2 Monica Bellucci - 3 Monica Bellucci +16 Monica Bellucci Celebrity U 59. godini slovi kao jedna od najljepših žena svijeta, a snimka izbliza otkrila je kako zapravo izgleda!

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene