odao počast žrtvama

Srpskog predstavnika na Eurosongu potresle tragične vijesti: "Nezamislivo je da pjevam dok roditelji oplakuju svoju djecu"

Luke Black Luke Black Profimedia 1/17 >> Pogledaji ovu galeriju Luke Black Luke Black Luke Black Luke Black Luke Black Luke Black - 2 Luke Black - 1 Luke Black - 1 Luke Black - 2 Luke Black - 3 +6 Luke Black - 4 Galerija

Srpski predstavnik na Eurosongu Luke Black otkazao je drugu probu u Liverpoolu zbog tragedije koja se dogodila u Beogradu.

Srpski predstavnik na Eurosongu Luke Black u Liverpoolu je dočekao vijest o tragediji u osnovnoj školi u Beogradu u kojoj je preminulo osmero djece i jedan zaštitar.

Pogledaj i ovo Baby Lasagna - 2 narugao mu se Amerikanac zbog komentara upućenog Baby Lasagni razbjesnio eurovizijske obožavatelje: "Imam samo jedno pitanje..."

O svemu je progovorio za eurovizijsku stranicu Wiwibloggs, a odmah na početku intervjua je izrazio sućut obiteljima stradalih.

"Čuo sam vijest uoči svoje druge probe. Sjećam se da je bilo puno tuge i bijesa. Poludio sam. Stvarno. U jednom trenutku sam mislio da ću razbiti kameru", ispričao je.

"Cijeli moj tim je potresen. Nije vrijeme za uživanje. Ne bi trebalo biti. To je vrlo ozbiljna tema... Kao umjetnik, volio bih iskoristiti ovu platformu na dobar način, kako bih ukazao na nešto što je problematično. Koliko god bih se htio zabavljati i biti smiješan, moja pjesma ima zbilja ozbiljnu poruku, iako je pop i sarkastična", dodao je Luke koji je zbog tragedije otkazao svoju drugu probu.

"Bilo mi je nezamislivo da pjevam u trenutku dok se liječnici bore za dječje živote, dok roditelji oplakuju svoju djecu", istaknuo je za Jutarnji list.

Luke je žrtvama nezapamćene tragedije odao počast crnom vrpcom na svojoj plavoj košulji na tirkiznom tepihu u Liverpoolu.

Inače, Luke Black predstavit će Srbiju s elektro-pop pjesmom "Samo mi se spava" u prvoj polufinalnoj večeri Eurosonga, u utorak 9. svibnja, kada će nastupiti i naši predstavnici Let 3 s pjesmom "Mama ŠČ!".

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Larisa isključila mikrofon Marku Marco i Paula - 2 Marco i Paula - 1 Marco Cuccurin i Paula Tonković - 1 +25 Marco Cuccurin i Paula Tonković - 2 Celebrity Pogledajte trenutak kad je Larisa Lipovac Navojec isključila mikrofon Marku Cibociju usred emisije uživo!

1/33 >> Pogledaji ovu galeriju Irena Pecotić Irena Pecotić - 1 Irena Pecotić - 1 Irena Pecotić - 3 +28 Irena Pecotić Celebrity Bivša Pecina žena izbacila duge gole noge u prvi plan, pogledajte fotke zbog kojih joj pišu da je prelijepa!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene