ovo još nismo vidjeli!

Pogledajte trenutak kad je Larisa Lipovac Navojec isključila mikrofon Marku Cibociju usred emisije uživo!

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Larisa isključila mikrofon Marku Marco i Paula - 2 Marco i Paula - 1 Marco Cuccurin i Paula Tonković - 1 Marco Cuccurin i Paula Tonković - 2 Marco Cuccurin i Paula Tonković - 3 Marco Cuccurin i Paula Tonković - 4 Marco Cuccurin i Paula Tonković - 1 Marco Cuccurin i Paula Tonković - 2 Marco Cuccurin i Paula Tonković - 3 +19 Marco Cuccurin i Paula Tonković - 4 Galerija

Nakon što su Marco Cuccurin i Paula Tonković izveli svoju sambu, uslijedili su komentari žirija, koji su prošli poprilično zanimljivo zbog čina Larise Lipovac Navojec.

U desetoj emisiji popularnog showa "Ples sa zvijezdama" prvi put se u žiriju dogodila vrlo vesela i neočekivana situacija.

Pogledaj i ovo Marco Cuccurin Na hrpi lijekova! Pobjednik Plesa sa zvijezdama požalio se na nove zdravstvene probleme: "Tijelo mi govori da pod hitno stanem..."

Naime, nakon što su Marco Cuccurin i Paula Tonković otplesali sambu, prvi je s komentarima počeo Marko Ciboci, koji je razočarao Larisu Lipovac Navojec svojim mišljenjem.

"Vidim da ti ne idu baš ti pokreti kukovima", poručio je Marko.

Larisa je na to odmah ustala kako bi odvojila kablove Markova mikrofona i rekla: "OK, samo malo, čekaj samo da..."

"Ovako je puno bolje", komentirao je voditelj Igor Mešin.

Svi su prasnuli u smijeh, a onda je Larisa ipak ponovno spojila kablove.

"Jesi li ga čuo što je rekao?" upitala je Franka Marca nakon neočekivanog čina.

"No s druge strane gledajući, ispravite me ako griješim. Otplesao si apsolutno svaki bounce korak u ovoj koreografiji i svaka ti čast na tome. S obzirom na to da sam ti to rekao - ja sam te prije upozoravao na energiju da je moraš kontrolirati, sad mi je drago da si konačno u ovom plesu kontrolirao energiju", rekao je Ciboci za kraj.

A dobre komentare uputile su Larisa i Franka.

''Prokletstvo sambe nije uzrokovalo padove, super mi je kako si ti predan i pažljiv, sve što ti Paula kaže ti primjenjuješ'', zaključila je Larisa.

''Samba je, izgleda, tvoj ples, ne vjerujem da sam to izgovorila'', bila je kratka Franka.

1/39 >> Pogledaji ovu galeriju Marco Cuccurin, Paula Tonković Marco Cuccurin i Paula Tonković Marco Cuccurin i Paula Tonković - 5 Marco Cuccurin i Paula Tonković - 4 +34 Marco Cuccurin i Paula Tonković - 3 Celebrity Marco Cuccurin pred kamerama Nove TV otkrio svoj veliki plan: ''To mi je jedna od najvećih želja!''

1/41 >> Pogledaji ovu galeriju Maja i Marko - 2 Maja i Marko - 1 Frano i Gabriela - 2 Marko Mrkić i Maja Drobnjaković - 6 +36 Marko Mrkić i Maja Drobnjaković - 5 Celebrity Pogledajte zašto je Marko Ciboci ovu nevjerojatnu ženu nazvao čudom neviđenim: ''Ja to moram reći naglas!''

 

 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene