Vidite li vi sličnost?!

Cuccurin otkrio s kojim ga poznatim Hrvatom mnogi uspoređuju: ''Svako toliko kažu da možemo biti braća!''

Marco Cuccurin Marco Cuccurin Instagram 1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Marco Cuccurin Marco Cuccurin - Insta storij Marco Cuccurin - 1 Marco Cuccurin - 3 Marco Cuccurin - 4 Marco Cuccurin - 1 Marco Cuccurin - Insta storij Marco Cuccurin - Insta storij Marco Cuccurin i Paula Tonković - 1 Marco Cuccurin i Paula Tonković - 3 +19 Marco Cuccurin i Paula Tonković - 5 Galerija

Marco Cuccurin na Instagramu je otkrio kako ga na društvenim mrežama u komentarima sve češće uspoređuju sa Markom Cibocijem.

Influencer i pobjednik ove sezone "Plesa sa zvijezdama", Marco Cuccurin otkrio je vrlo zanimljivu informaciju na svom Instagramu!

Pogledaj i ovo Larisa Lipovac Navojec - 3 to je to! Larisa Lipovac Navojec pored zgodne pratnje s kojom se pojavila osmijeh s lica nije skidala, a i pogledi su sve govorili

Postavio je anketu u kojoj je spojio svoju fotografiju s onom od Marka Cibocija pa objasnio:

"Sada kada je PSZ završio mogu prokomentirati, vidite li sličnosti? Svako toliko naletim na komentar da si možemo biti braća".

Zatim je pratiteljima u anketi dao na izbor dva odgovora: "Ima sličnosti" i "Nema sličnosti".

Vidite li vi sličnosti?

  • Da
  • Ne

Ukupno glasova:

Prije toga objavio je i fotografije torti pa obznanio kako mu je za dva dana rođendan.

Nedavno je emotivnom objavom na društvenim mrežama čestitao rođendan svojoj baki Riti koja je pokupila simpatije javnosti i u showu "Ples sa zvijezdama".

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Marco Cuccurin (@markomarkec3)

Baku Ritu veoma poštuje i upravo Marko Ciboci koji je na svom Instagramu nedavno objavio zajedničku fotografiju s njom i javno obznanio koliko je cijeni.

Podsjetimo, Marco je pobjedu u showu "Ples sa zvijezdama" odnio s partnericom Paulom Tonković, a o svemu se oglasio i na svom profilu na Instagramu.

"Ne znam gdje sam, nije mi ovo realno i jako sam sretan zbog Paule jer je ona to najviše zaslužila i drago mi je da je to dobila. Sve je bilo predivno i ništa ne bismo mijenjali", izjavio je Marco.

"Ja nisam pripremila govor! Sve je lijepo što Marco priča, ali da nema njega, ne bi bilo ovoga. Hvala svima, obožavam ovaj show", dodala je Paula.

Podsjetimo, drugo mjesto osvojili su glumica Daria Lorenci Flatz i njezin partner Ivan Jarnec, dok su treće mjesto zauzeli voditelj Frano Ridjan i plesačica Gabriela Pilić.

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Maja Šuput - 1 Maja Šuput - 2 Maja Šuput - 3 Maja Šuput - 4 +26 Maja Šuput - 5 Celebrity Nikad kraća haljina Maje Šuput: Tijelo je omotala sa samo par seksi komada trake!

1/35 >> Pogledaji ovu galeriju Jelena Karleuša - 3 Jelena Karleuša - 4 Jelena Karleuša - 5 Jelena Karleuša - 1 +30 Jelena Karleuša - 4 Celebrity Bujne grudi Karleuša je prekrila samo rukom, ali toples izdanje i golišave prizore zasjenio je ogromni dodatak na ruci!

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene