''ajme kako sjajiš!''

Trudna Sonja Kovač otkrila čega se poželjela kad je hrana u pitanju: ''Dosta mi je više, daj nešto konkretno!''

Sonja Kovač - 8 Sonja Kovač - 8 Sonja Kovač/Instagram 1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Sonja Kovač - 4 Sonja Kovač - 7 Sonja Kovač - 6 Sonja Kovač - 5 Sonja Kovač - 4 Sonja Kovač - 3 Sonja Kovač - 2 Sonja Kovač - 1 Sonja Kovač Sonja Kovač i Goran Mandić - 6 +19 Sonja Kovač i Goran Mandić - 5 Galerija

Sonja Kovač dugo je pokušavala ostati trudna, a sada će uskoro na svijet donijeti djevojčicu. Na Instagramu se požalila da joj je više dosta granola koje mora jesti zbog trudnoće.

Naša uspješna influencerica Sonja Kovač uživa u iščekivanju svog prvog djeteta koje čeka sa svojim zaručnikom Goranom Mandićem, a sada je na svom Instagram profilu objavila fotografije s doručka.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sonja Kovac (@xoxosonjakovac)

"Malo sam se zaželjela pravog doručka, dosta mi je više svako jutro jesti granole! Sad mi već daj nešto konkretno! Kad su pitali što ćete, samo sam rekla - SVE! Blaženo drugo tromjesečje!", napisala je u opisu objave.

Pogledaji ovo Sonja Kovač Celebrity Sonja Kovač otkrila koliko je dugo pokušavala ostati trudna: "Sada samo želim uživati i reći kako niste sami!"

"Predivna trudnica", "Dobar tek", "Ajme kako sjajiš", "Predivna si", nižu se komentari.

Podsjećamo, Sonja se prvotno proslavila kao glumica u seriji "Zauvijek susjedi", a otkako se ostvarila kao influencerica, živi život kao iz bajke.

Pogledaji ovo Sonja Kovač i Goran Mandić - 1 Zanimljivosti Sonja Kovač preslatkim videom otkrila spol bebe koju čeka sa zaručnikom Goranom: "Plakala sam još tri dana nakon ovoga!"

Putuje svijetom, pozivaju je na prestižne modne događaje, dizajneri joj poklanjaju odjeću, a vodeći svjetski brendovi kozmetike obasipaju je poklonima, a uskoro će dobiti i žensko pojačanje s kojim će sigurno još više uživati i veseliti se.

1/32 >> Pogledaji ovu galeriju Ella Dvornik i Filip Gežin - 1 Ella Dvornik i Filip Gežin Ella Dvornik i Filip Gežin Filip Gežin +27 Filip Gežin - 3 Celebrity Ella Dvornik objavila je prvu fotografiju s mladim producentom za kojeg se šuška da joj je novi partner, o svemu mudro šute!

1/33 >> Pogledaji ovu galeriju Cillian Murphy - 1 Cillian Murphy - 2 Cillian Murphy sa ženom i sinom Cillian Murphy sa ženom i sinom +28 Cillian Murphy - 4 Celebrity Glumac o kojem bruji cijeli svijet u kući nema dvije stvari bez kojih većina danas ne može živjeti, a za to ima i svoje objašnjenje

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene