''Jooj Sonjice''

Pogledajte seksi outfite iz Barcelone kojima se pohvalila Sonja Kovač, zanima je i vaše mišljenje: ''Koji vam je najbolji?''

Sonja Kovač - 1 Sonja Kovač - 1 Instagram 1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Sonja Kovač - 2 Sonja Kovač - 3 Sonja Kovač - 6 Sonja Kovač - 4 Sonja Kovač - 5 Sonja Kovač - 1 Sonja Kovač - 2 Sonja Kovač - 3 Sonja Kovač - 2 Sonja Kovač - 3 +20 Sonja Kovač - 4 Galerija

Sonja Kovač donedavno je uživala u Barceloni, a sada je odlučila podijeliti svoje outfite koje je tamo nosila i po običaju čuti mišljenje pratitelja.

Influencerica Sonja Kovač podijelila je pet fotografija u kojima je pokazala svoje različite modne kombinacije iz Barcelone.

Na prvoj fotografiji nosila je crni svileni komplet ispod kojeg je imala samo grudnjak pa je tako u prvi plan stavila svoje raskošno poprsje i isklesani trbuh. Na to je kombinirala sjajnu zelenu torbicu i zlatne viseće naušnice, a kosu je svezala u repić.

Druga fotografija na kojoj pozira pored bazena u dugoj bijeloj haljini ispod koje joj se nazire dvodijelni prugasti badić, kosu je raspustila, a u rukama je držala ogromnu slamnatu torbu.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sonja Kovac (@xoxosonjakovac)

Treća fotografija je iz noćne šetnje na kojoj Sonja pozira u bijelim svilenim hlačama i maslinastom topu, a kosu je svezala u punđu te prednje pramenove raspustila. Bijela torbica dodatno je začinila outfit.

Na četvrtoj nosi kratke zelene hlačice, a na njih je kombinirala rupičastu majicu te zelene sunčane naočale i torbu.

Zadnja fotografija je ona s mosta na kojoj nosi zelenu haljinu na pruge, a u rukama drži slamnatu torbu. Sunčane naočale i bijele natikače sjajno su se uklopile u ovaj stajling.

"Koji vam je outfit iz Barcelone naj 1,2,3,4 ili 5?", pitala je u opisu.

"Svi su top", "Joj Sonjice", "Prekrasno sve", "Ja bih te uhapsio i odveo doma", glasili su neki od komentara.

Inače, Sonja je u Španjolskoj bila sa svojim zaručnikom Goranom Mandićem koji je zapravo i fotografirao ovo sve. 

Goran ju je zaprosio na Maldivima na njihovu desetu godišnjicu veze, a kada ćemo čuti svadbena zvona - još nije otkrila.

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Kanye West i Bianca Censori Kanye West i Bianca Censori Kanye West i Bianca Censori Kanye West i Bianca Censori +25 Kanye West i Bianca Censori Celebrity Potpuno golih grudi izašla je u šetnju, a još je bizarnije ono što je nosila u rukama, je li moguće da je na sve tjera slavni suprug?

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Severina Severina Severina Severina - 1 +25 Severina Celebrity Seve pokazala brutalne trbušnjake i raskošan dekolte, a jasno se vidjelo i što nosi ispod hlača!

 

 

 

 

 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene