Kao u filmu!

Rasplesani Peco preuzeo je glavnu ulogu u kuhinji, a ono u čemu je iznenadio svoju Silviju ukralo je sve poglede!

Marko Pecotić - 1 Marko Pecotić - 1 Instagram 1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Marko Pecotić - 2 Marko Pecotić - 3 Silvia Dvornik - 5 Silvia Dvornik - 4 Silvia Dvornik - 3 Silvia Dvornik - 2 Silvia Dvornik - 1 Silvia Dvornik - 2 Silvia Dvornik Marko Pecotić i Silvia Dvornik +19 Marko Pecotić i Silvia Dvornik Galerija

Silvia Dvornik podijelila je romantični videozapis svog partnera Marka Pecotića Pece koji joj je pripremio jelo, a poslužio joj ga je samo u pregači.

Silvia Dvornik podijelila je romantični videozapis svog partnera Marka Pecotića Pece koji je svoju voljenu iznenadio jelom.

Marko je Silviji pripremio svježe zalogaje, a ona je sretna snimila Pecu koji je iz kuhinje nosio tanjure i to samo u pregači. Teško je shvatiti je li pjevač nosio išta ispod pregače, ali dijelovi tijela koji su se vidjeli itekako su pokazali njegov trud koji je uložio u teretani kako bi skinuo višak kilograma.

Peco je tanjure donio u ritmu glazbe koja je svirala, a Silvia se na sve slatko nasmijala, a potom snimila jelo koje je dobila.

Podsjetimo, Silvia je postala poznata široj domaćoj javnosti kada se doznalo za njezinu vezu s Pecom. On je prošle godine javno objavio da se rastaje od supruge Irene nakon 17 godina braka u kojem su dobili dvoje djece, i to upravo zbog Silvije.
Peco je o svemu progovorio u emisiji IN Magazin.

"Ljubav cvate i tu je sve posloženo. Kod svoje bivše kuće isto je sve posloženo, i dalje sam na raspolaganju svojoj obitelji i svojoj djeci, kako bi zapravo svatko i trebao. Nema tu nikakvog zapravo odvajanja, sve smo se zapravo dogovorili i sve je to već u procesu da se sve stavi na papir, ali odnosi su normalizirani jer jednostavno tu nikakvih problema nije bilo, osim medijske hajke koja je to zapravo pokušavala narušiti", kazao je, a tom je prilikom otkrio i koje su najveće laži koje je o pročitao o sebi.

1/8 >> Pogledaji ovu galeriju Marija Selak Raspudić Marija Selak Raspudić Marija Selak Raspudić Marija Selak Raspudić - 2 +3 Marija Selak Raspudić Celebrity Pogledajte izdanje koje je Marija Selak Raspudić odabrala za posao, ovakvo što u Saboru se ne viđa često!

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Ecija Belošević - 5 Ecija Belošević - 6 Ecija Belošević - 3 Ecija Belošević - 4 +26 Ecija Belošević - 1 Celebrity Ecija Ivušić otkrila je malu tajnu kojom je mjesecima uspjela sakriti svoj trudnički trbuščić: ''Nadobudno sam pristala...'''

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene