Muškarci, što kažete?

Severina se u zanimljivom videozapisu dotakla teme koja mnoge zanima i otkrila bi li opet nekome rekla ''da''!

Severina Severina Instagram 1/33 >> Pogledaji ovu galeriju Severina - 6 Severina - 5 Severina - 4 Severina - 8 Severina - 5 Severina - 1 Severina - 3 Severina sa sinom Severina sa sinom Severina sa sinom +22 Severina sa sinom Galerija

Severina je podijelila videozapis iz backstagea prije koncerta u Osijeku na kojem je odgovorila na pitanje bi li se opet udala, evo što je rekla.

Pjevačica Severina sa svojim je pratiteljima podijelila zanimljiv videozapis priprema u backstageu prije koncerta u Osijeku, a dok je otkrivala kako njezino spremanje za nastup izgleda, odgovorila je i na jedno važno pitanje.

Bi li se opet udala, kratko i jasno Severina je rekla:

''Ja ne bih da me više nitko prosi, da sam mogla sada reći da sam sretno rastavljena. Precijenjen je brak, sve je precijenjeno kad se sje*eš!''

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Severina (@severina)

Podsjetimo, Severina se prije dvije godine razvela od 15 godina mlađeg partnera Igora Kojića, s kojim se vjenčala 2015. godine, a svoju su ljubav tada slavili u Beogradu sa 600 uzvanika.

Severina je već ranije taj brak nazvala greškom, a sreće u ljubavi nije imala ni s bivšim partnerima, nakon kojih je trenutačno sama.

1/32 >> Pogledaji ovu galeriju Filip Živojinović s polubratom i polusestrom Lepa Brena, Zorica Desnica, Ivo Nakić i Slobodan Živojinović Filip Živojinović, Slobodan Živojinović i Zorica Desnica Lepa Brena s obitelji - 1 +27 Lepa Brena s obitelji - 2 Celebrity Evo kako izgleda muž Aleksandre Prijović, koji je Brenin posinak, vjenčali su se prije pet godina, a svoj privatni život vješto skriva od javnosti

1/20 >> Pogledaji ovu galeriju Rebecca Loos - 4 Rebecca Loos - 2 Rebecca Loos - 5 Rebecca Loos - 3 +15 Rebecca Loos - 1 Nekad i sad Pogledajte kako danas izgleda žena koja je umalo uništila Davida Beckhama, njihovu aferu opisala je u detalje i ne kaje se ni zbog čega!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene