Ovo još nismo vidjeli!

Našu uspješnu sportašicu na dan vjenčanja dočekalo je predivno iznenađenje: ''Najljepše i najslađe!''

Sandra Elkasević - 2 Sandra Elkasević - 2 Instagram 1/32 >> Pogledaji ovu galeriju Sandra Elkasević - 3 Sandra Elkasević - 1 Sandra Elkasević - 6 Sandra Elkasević - 5 Sandra Elkasević - 4 Sandra Perković i Edis Elkasević Vjenčanje Sandre Perković i Edisa Elkasevića - 6 Vjenčanje Sandre Perković i Edisa Elkasevića - 4 Vjenčanje Sandre Perković i Edisa Elkasevića - 1 Sandra Perković s mamom i kumom +21 Sandra Perković u vjenčanici Matije Vuice Galerija

Naša atletičarka Sandra Elkasević otkrila je kakvo je iznenađenje dobila na svojem vjenčanju, buket crvenih ruža donijela joj je jedna posebna osoba.

Naša atletičarka Sandra Elkasević još uvijek ne skriva dojmove koje ima nakon svojeg vjenčanja na ulasku u Novu godinu, a nakon brojnih fotografija koje je podijelila na svojim društvenim mrežama, sad je pokazala i kakvo je iznenađenje doživjela.

Naime, prije odlaska na vjenčanje ispred hotela ju je dočekao čovjek odjeven u velikog medu u odijelu i sa šeširom, a našoj atletičarki uručio je buket crvenih ruža koji je nosila na vjenčanje.

Pogledaji ovo Sandra Perković Celebrity Procurile su prve fotografije Sandre Perković s vjenčanja, raskošna haljina koju je odjenula sve će iznenaditi!

Osim fotografija na kojima joj uručuje buket, Sandra i medo pozirali su i s njezinim novopečenim suprugom Edisom.

''Najljepše i najslađe iznenađenje! Zaista si poseban'', napisala je Sandra u opisu.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sandra Elkasević (@discus70queen)

Podsjećamo, Sandra i Edis, koji je njezin trener od 2013. godine, upoznali su se kad je ona imala 15 godina, a vjenčali su se nakon više od 10 godina veze.

O njihovu datumu vjenčanja dugo se šuškalo, govorilo se i da su se već vjenčali, a onda su nekoliko dana prije ceremonije u medije procurile informacije kako će svoje slavlje održati baš na Staru godinu.

1/26 >> Pogledaji ovu galeriju Petar Grašo i Hana Huljić Hana Huljić i Petar Grašo In Magazin: Hana Huljić Tonči, Vjekoslava i Hana Huljić +21 Vjekoslava i Hana Huljić Celebrity Hana i Grašo snimljeni u Splitu, pogledajte kako se ponašaju u rodnom gradu, njihovi sugrađani nešto ne prestaju komentirati!

1/12 >> Pogledaji ovu galeriju Bebi Dol - 1 Bebi Dol - 2 Oliver Mandić i Bebi Dol Bebi Dol (FOTO: Screenshot/YouTube) +7 Bebi Dol (Screenshot: Youtube) Oscar 2021 Bila je jedna od najvećih zvijezda ovih prostora, a danas ju i susjedi rijetko vide: "Nažalost, ona je znatno smršavjela"

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene