Kakva akcija!

Pogledajte prve fotografije Salme Hayek s filmskog seta u Rovinju na kojem se nalaze najveće holivudske face!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Salma Hayek snimila je svoje prve scene u Rovinju.

Snimanje filma "The Hitman's Wife's Bodyguard" u Rovinju s najvećim holivudskim facama u punom je jeku, o čemu pišu i strani mediji poput britanskog Daily Maila.

Pogledaj i ovo Salma Hayek (Foto: Instagram) I to smo dočekali! Konačno: Jedan od najpoželjnijih muškaraca na svijetu prvi put snimljen na ulicama Rovinja!

Nakon što su Ryan Reynolds i Samuel L. Jackson snimljeni na setu, fotoreporteri su konačno uspjeli uhvatiti i predivnu Salmu Hayek.

Salma je viđena s Ryanom na terasi jednog hotela, dok su snimali jednu od brojnih akcijskih scena. U pauzama slavni su se glumci opuštali na ležaljkama i stepenicama, a osvježenje su potražili u voću i voćnim sokovima.

Glumačka ekipa će se 1. svibnja iz Rovinja preseliti u Zagreb gdje će nastaviti sa snimanjem i to u Muzeju Mimara te na školskom igralištu u Klaićevoj ulici. 

1/8 >> Pogledaji ovu galeriju Jude Law (Foto: Profimedia) Jude Law (Foto: Profimedia) Jude Law (Foto: Getty Images) Jude Law (Foto: Getty Images) +3 Jude Law (Foto: Getty Images) Celebrity Miljenik žena s 46 godina prošetao u minijaturnim kupaćima pa pokazao nevjerojatne mišiće i top-formu

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene