Nije joj lako

Princeza Beatrice u izlasku sa suprugom koji se vješto skriva od javnosti, a njihov obiteljski život zasjenio je skandal vezan uz pedofiliju

Princeza Beatrice i Edoardo Mapelli Mozzi - 6 Princeza Beatrice i Edoardo Mapelli Mozzi - 6 Profimedia 1/24 >> Pogledaji ovu galeriju Princeza Beatrice i Edoardo Mapelli Mozzi - 6 Princeza Beatrice i Edoardo Mapelli Mozzi - 4 Princeza Beatrice i Edoardo Mapelli Mozzi - 3 Princeza Beatrice i Edoardo Mapelli Mozzi - 1 Princeza Beatrice i Edoardo Mapelli Mozzi - 2 Princeza Beatrice i Edoardo Mapelli Mozzi - 3 Princeza Beatrice i Edoardo Mapelli Mozzi - 4 Princeza Beatrice i Edoardo Mapelli Mozzi - 2 Princeza Beatrice i Edoardo Mapelli Mozzi - 1 Princeza Beatrice i Edoardo Mapelli Mozzi - 2 +13 Princeza Beatrice i Edoardo Mapelli Mozzi - 5 Galerija

Princeza Beatrice zablistala je na teniskoj utakmici na Wimbledonu u društvu supruga Edoarda Mapellija Mozzija koji se vješto skriva od javnosti.

Princeza Beatrice prisustvovala je zanimljivoj teniskoj utakmici na Wimbledonu, a u kraljevskoj loži zablistala je u kratkoj haljinici s cvjetnim dezenom.

Pogledaj i ovo Princeza Beatrice i Edoardo Mapelli Mozzi (Foto: Profimedia) Stigla prinova Konačno lijepe vijest za kraljicu Elizabetu, nakon što joj je sin priuštio skandal, njegova kći rodila joj je 12. praunuče

Društvo joj je pravio suprug Edoardo Mapelli Mozzi koji je bio iznimno zgodan u bež sakou i tamno plavim svečanim hlačama.

Beatrice, deseta u nasljednom nizu za britansku krunu i najstarija kćer princa Andrewa i Sarah, vojvotkinje od Yorka, vjenčala se s grofom i trgovcem nekretninama Mapellijem Mozzijem u srpnju 2020.

"Njezino kraljevsko visočanstvo i dijete su dobro i par se raduje što će svoju kćer predstaviti njezinom starijem bratu Christopheru Woolfu", priopćila je palača.

Princeza Beatrice u tajnosti se vjenčala za talijanskog grofa i tajkuna, a bilo je to prvo tajno vjenčanje u britanskoj kraljevskoj obitelji u 235 godina. Beatrice i Edoardo vjenčali su se u dvorcu Windsor u srpnju prošle godine.

U rujnu prošle godine Beatrice je kraljici rodila 12. praunuče, kćerku Siennu Elizabeth.

Život princeze Beatrice proteklih je nekoliko mjeseci uznemirio skandal s njezinim ocem Andrewom koji je optužen za pedofiliju.

Virginia Roberts Giuffre podnijela je tužbu na okružnom sudu na Manhattanu u kojoj tvrdi da ju je princ seksualno zlostavljao u domu pokojnog pedofila Jeffreya Epsteina kada joj je bilo samo 17 godina. Optužbe protiv njega prvi put je u medijima iznijela još 2019. godine zbog čega je brzo postao najomraženija osoba u Velikoj Britaniji, a nekada se činilo kao da ima sve.

1/7 >> Pogledaji ovu galeriju Lenny Von Dohlen - 4 Lenny Von Dohlen - 3 Lenny Von Dohlen - 1 Lenny Von Dohlen - 2 +2 Lenny Von Dohlen - 3 Celebrity Preminuo poznati glumac koji nas je nasmijavao u filmu ''Sam u kući'', emotivnim statusom vijest objavila njegova sestra

1/22 >> Pogledaji ovu galeriju Ena Begović Mia Begović - 4 Mia Begović - 5 Mia Begović - 3 +17 Mia Begović - 2 Celebrity Naša glumica emotivno se prisjetila pokojne sestre na poseban dan: ''Brojim svaki tvoj rođendan...''

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene