nije ju štedio!

Princ William u naletu bijesa jasno dao do znanja što misli o Meghan, a ni Harryjevi prijatelji nemaju ništa lijepo za reći o njoj

Princ Harry i princ William Princ Harry i princ William DNEVNIK.hr 1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Princ Harry i princ William Princ Harry i princ William +0 Princ Harry i princ William Galerija

Princ William je pobjesnio na komentar o šogoricama i popljuvao Meghan Markle, a njegovi i Harryjevi prijatelji, koji se trude pomiriti braću, također nemaju najbolje mišljenje o bivšoj glumici.

Princ Harry je u srijedu sletio u London kako bi prisustvovao otkrivanju kipa njegove pokojne majke princeze Diane povodom njezina 60. rođendana, a mnogi se nadaju da će iskoristiti tu priliku i kako bi se pomirio s bratom Williamom.

Pogledaj i ovo Princ Harry i Meghan Markle Iznenađeni? Evo kako su i kada Meghan Markle i princ Harry saznali da je Kate Middleton bolesna: "Nekoliko izvora potvrđuje da..."

Njih dvojica nisu u dobrim odnosima već gotovo tri godine, otkako je Harry sa suprugom Meghan Markle i sinom Archiejem napustio kraljevske dužnosti i preselio u SAD.

No grupica njihovih zajednički bliskih prijatelja cijelo se vrijeme trudi ponovno zbližiti braću, a u tome im pomaže i Williamova supruga Kate, koju je javnost nahvalila kada je nakon sprovoda princa Philipa posredovala u razgovoru između njih dvojice.

Ipak, kako otkriva Daily Mail, prinčevi su se samo pred kamerama ponašali pristojno jedno prema drugom, a kada su se našli iza zatvorenih vrata, počeli su se svađati i vrijeđati jedno drugog.

Doznalo se i da William nema baš najbolje mišljenje o Harryjevoj supruzi.

Naime, kako je za britanski tabloid otkrio izvor s kraljevskog dvora, Williama je jednom prilikom razljutio komentar o tome da svatko ima problema sa šogoricama pa je u naletu bijesa popljuvao Meghan.

"Pogledajte kako ta prokleta žena tretira moje osoblje, nema milosti", kazao je tada princ, a nije jedini koji tako misli o bivšoj glumici.

"Meghan može biti 500 posto noćna mora. S njom PR nikad ne prestaje. Prava je Amerikanka", kazao je bliski Harryjev prijatelj za britanske medije, a i drugi su se složili da su joj samopromocija i samosažaljenje najistaknutije karakteristike.

Meghan, koja je nedavno rodila kći Lilibeth Dianu, ostala je s djecom u SAD-u, pa se prijatelji prinčeva nadaju da će bez nje u blizini Harry i William još jednom pokušati izgladiti odnose te vjeruju da je svečanost u čast njihove voljene majke, koja će se održati sljedeći četvrtak, idealna prilika za to.

1/10 >> Pogledaji ovu galeriju Jerry Hall (Foto: AFP) Jerry Hall (Foto: AFP) Jerry Hall (Foto: Profimedia) Jerry Hall (Foto: AFP) +5 Jerry Hall (Foto: AFP) Zanimljivosti Bivša manekenka za kojom su ludjeli i slavni pjevači skrasila se s 90-godišnjim mogulom, zli jezici ih uopće ne zanimaju

1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Maja Šuput osma emisija TLZP - 3 Celebrity Maja Šuput ima dobar razlog za ovakav osmijeh, a svi su primijetili i da posebno blista: "Nitko sretniji od nas"

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene