Progovorio o očevoj bolesti!

Princ Harry dao je odgovor na goruće pitanje je li moguće ponovno ujedinjenje njegove obitelji: "Hmm, gledajte..."

Princ Harry Princ Harry Profimedia 1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Princ Harry - 3 Princ Harry - 4 Princ Harry - 2 Princ Harry - 1 Princ Harry i Meghan Markle - 14 Princ Harry i Meghan Markle - 13 Princ Harry i Meghan Markle - 12 Princ Harry i Meghan Markle - 11 Princ Harry i Meghan Markle - 10 Princ Harry i Meghan Markle - 9 +20 Princ Harry i Meghan Markle - 8 Galerija

Princ Harry javno se oglasio prvi put nakon posjeta kralju Charlesu i otkrio neke nove detalje o njihovu odnosu.

Princ Harry oglasio se prvi put nakon što je posjetio svoga bolesnog oca, kralja Charlesa u Londonu i otkrio kako se osjećao i što je napravio kada je čuo da mu je dijagnosticiran karcinom.

Harry je tako u razgovoru za emisiju ABC-a inzistirao na tvrdnji da voli svoju obitelj i da je prvom prilikom uskočio u avion kako bi čim prije posjetio kralja nakon što su telefonski razgovarali o njegovoj dijagnozi. Uz to je naglasio da je zahvalan što je osobno vidio Charlesa te da se nada da će dijagnoza povezati obitelj, ali da će detalji razgovora ostati među njima.

Na pitanje voditelja Willa Reevea, Harry je izjavio kako je putovanje k ocu za njega bilo poprilično emotivno.

"Hmm, gledajte, volim svoju obitelj. Činjenica da sam mogao sjesti na avion i otići vidjeti oca i provesti bilo koje vrijeme s njim, to je nešto na čemu sam zahvalan", izjavio je.

Pogledaji ovo Meghan Markle i princ Harry Zanimljivosti Meghan Markle i princ Harry riskiraju novu svađu s kraljevskom obitelji, evo što su sad izveli: "Zapanjujuće je što sami to ne vide!"

Reeve, koji je inače sin pokojnog glumca i zvijezde "Supermana" Christophera Reevea, a koji je bio paraliziran 1995. godine, postavio je Harryju i zanimljivo pitanje na temu odnosa u obitelji.

"Ja sam također u svom životu otkrio da neka vrsta bolesti u obitelji može imati poticajan ili svojevrsni učinak ponovnog ujedinjenja obitelji. Je li to moguće u ovom slučaju?" upitao ga je.

"Apsolutno. Siguran sam u to. Imam svoju obitelj, kao i svi, zar ne? Moja obitelj i moj život u Kaliforniji takvi su kakvi jesu. Isplanirao sam druga putovanja koja bi me odvela kroz UK ili natrag u UK. Svratit ću i vidjeti svoju obitelj kad god budem mogao", odgovorio mu je.

Hoće li se princ Harry pomiriti sa svojom obitelji?

  • Ma nema šanse!
  • Hoće, ovo je ozbiljna situacija.
  • Princ Harry se posvađao s obitelji?

Ukupno glasova:

Harry se osvrnuo i na svoju ulogu oca i kako se snalazi kao roditelj.

"Djeci je super. Djeca rastu kao i sva djeca, vrlo brzo. Oboje imaju nevjerojatan smisao za humor i nasmijavaju nas i drže nas prizemljenima svaki dan, kao što većina djece čini. Tako da sam jednostavno jako zahvalan što sam tata", priznao je.

Pogledaji ovo Princ Harry - 1 Celebrity Evo gdje se Harry pojavio odmah nakon povratka u Ameriku i zašto se Britancima ono što je napravio nije ni najmanje svidjelo!

Dodao je i kako smatra da mu je život u Americi nevjerojatan i da mu se sviđa svaki dan tamo, no da se ne osjeća Amerikancem iako je razmišljao o tome da zatraži američko državljanstvo.

"Američko državljanstvo misao je koja mi je pala na pamet, ali sigurno nije nešto što mi je trenutačno prioritet", zaključio je.

1/25 >> Pogledaji ovu galeriju In Magazin: Gibonni - 4 Zlatan Stipišić Gibonni Zlatan Stipišić Gibonni i Sanja Stipišić Milica Czerny-Urban, Sanja Stipišić, Zlatan Stipišić Gibonni, Nikša Bratoš +20 Gibonni - 2 inMagazin Gibonnija je jedno vrijeme uzdržavala samozatajna supruga Sanja, a on je zbog nje sretan i zahvalan što nije ostvario svoj san!

1/19 >> Pogledaji ovu galeriju Julija i Aleksej Navaljni - 4 Julija i Aleksej Navaljni - 5 Julija i Aleksej Navaljni - 3 Julija i Aleksej Navaljni - 7 +14 Julija i Aleksej Navaljni - 8 Zanimljivosti Tko je lijepa supruga Alekseja Navaljnog? Zaljubili su se na prvi pogled prije 25 godina, a ona se do zadnjeg nije prestala boriti za njega

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene