Najveća favoritkinja

Pjevala zadnja, pobrala najviše pažnje: Pogledajte zašto svi danas pričaju o vatrenoj ciparskoj Shakiri

Eleni Foureira (Foto: Profimedia) Eleni Foureira (Foto: Profimedia) Profimedia 1/5 >> Pogledaji ovu galeriju Eleni Foureira (Foto: Profimedia) Eleni Foureira (Foto: Profimedia) Eleni Foureira (Foto: Profimedia) Eleni Foureira (Foto: Profimedia) +0 Eleni Foureira (Foto: Profimedia) Galerija

Sliježu se dojmovi poslije prve polufinalne večeri Eurosonga 2018. godine, gdje je nastupila i naša Franka Batelić s pjesmom ''Crazy'', no nažalost nije se plasirala u finale.

Kao što se i predviđalo, s obzirom na to da je među ovogodišnjim favoritima Eurosonga, predstavnica Cipra, Eleni Foureira s pjesmom ''Fuego'' plasirala se u finale ovog velikog glazbenog natjecanja.

Pogledaj i ovo Franka Batelić (Foto: Instagram) Rađaju se ideje Estradni stručnjaci komentiraju Frankin nastup: ''Očito nije bila dovoljno 'crazy' za Eurosong, pošaljimo Maju Šuput''

Iako je nastupila zadnja, seksepilna Eleni privukla je najviše pažnje energičnim nastupom kojim je sve podigla na noge.

Eurovizijskim fanovima ime Eleni Foureire nije nepoznato. Već 2010. godine pokušala je predstavljati Grčku na Eurosongu u Oslu s pjesmom ''Kivotos tou Noe'', no osvojila je drugo mjesto. Tijekom izbora grčke pjesme za Eurosong 2013. gostovala je s obradom pjesme ''Wild Dances'', 2015. osvojila je grčke glazbene ljestvice s obradom ''Golden Boy''. Posljednje dvije godine slala je pjesme grčkoj televiziji ERT kako bi bile odabrane za Eurosong, međutim dobila je odbijenice zbog čega se požalila u ovom intervjuu, piše Eurosong.hr.

 

A post shared by Eleni Foureira (@foureira) on

Inače, Eleni je zapravo rođena u Albaniji, no živi u Grčkoj. U vezi je s nogometašem Albertom Botiahasom. Pjevati je počela 2007. godine u bendu Mystique, nakon čega se bacila u solo vode. Ima uspješnu karijeru, a mnogi je uspoređuju sa Shakirom i Beyonce.
 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene