Novi početak

Nakon ekspresnog razvoda, miljenik Hrvatica fotkama potvrdio da ljubi pjevačicu s kojom je nedavno snimio duet

Marko Kutlić i Antonela Đinđić (Foto: Instagram) Marko Kutlić i Antonela Đinđić (Foto: Instagram) Instagram 1/8 >> Pogledaji ovu galeriju Marko Kutlić i Antonela Đinđić (Foto: Instagram) Marko Kutlić i Antonela Đinđić (Foto: Instagram) Marko Kutlić i Antonela Đinđić (Foto: Instagram) Marko Kutlić i Antonela Đinđić (Foto: Instagram) Marko Kutlić i Antonela Đinđić (Foto: Instagram) Marko Kutlić i Nela (Foto: Marko Vojvodić) Marko Kutlić (Foto: Igor Ivanović) +0 Marko Kutlić (Foto: PR) Galerija

Pjevač Marko Kutlić, među ostalim, izazvao je pažnju medija ekspresnim brakom s bivšom suprugom Marijom.

Marko Kutlić najpoznatiji je kao bivši pjevač benda "Pravila igre", ali i kao miljenik domaćih dama.

Pogledaj i ovo Haris Džinović snimljen u centru beograda Internetom kruži zanimljiva snimka Harisa Džinovića s ulice, svi se pitaju što to pije

Ipak, mladi glazbenik izazvao je pažnju medija ekspresnim brakom s bivšom suprugom Marijom, s kojom se vjenčao u studenom 2016. godine, a rastao nakon svega godinu i pol dana. Par je u međuvremenu dobio i dvoje djece, sinove Petra i Pavla.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Marko Kutlić (@markokutlic) on

"Sve situacije koje su mi se dogodile, i dobre i loše, dogodile su se s razlogom. Važno je znati oprostiti jer je čovjek tada sretniji", zaključio je tada glazbenik za Story.hr, a istaknuo je kako se i on i Marija trude biti što bolji roditelji svojim sinovima jer je njihova sreća najvažnija.

A čini se kako je 23-godišnjak ponovno sretan u ljubavi, a njegovo srce osvojila je kolegica Antonela Đinđić s kojom sada objavljuje i fotografije na Instagramu. Novopečeni par najprije se pohvalio zajedničkim doručkom, a onda je Antonela objavila nekoliko fotografija na kojima se nježno grle.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Marko Kutlić (@markokutlic) on

Fotografije su nastale u Malom Lošinju. Također, Marko i Antonela nedavno su izbacili zajeednički singl pod nazivom "U zagrljaju spašeni".

Čini se kako je duo naslov pjesme doslovno shvatio, a po osmijesima na njihovim licima čini se kako je to bio dobar odabir. 

1/6 >> Pogledaji ovu galeriju Vjenčanje Emila Tedeschija i Nike Perenčević (Foto: Instagram) Vjenčanje Emila Tedeschija i Nike Perenčević (Foto: Instagram) Nina Badrić (Foto: Instagram) Vjenčanje Emila Tedeschija i Nike Perenčević (Foto: Instagram) +1 Emil Tedeschi (FOTO: Igor Soban/PIXSELL) Celebrity Ignorirala zabranu mladenaca: Nina Badrić objavila fotografiju s raskošnog vjenčanja Tedeschija mlađeg

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene