Ekipa na okupu!

Hana i Grašo se malo opustili s kumovima, objavili su i fotke, a jasno je tko je dobio poseban kompliment!

Petar Grašo, Dino Rađa i Tomaž Kavčić Petar Grašo, Dino Rađa i Tomaž Kavčić Tomaž Kavčić/Instagram 1/16 >> Pogledaji ovu galeriju Flavija Kavčić, Viktorija Rađa i Hana Huljić Grašo Petar Grašo, Dino Rađa i Tomaž Kavčić Hana Huljić - 3 Hana Huljić - 1 Hana Huljić Grašo Petar Grašo i Hana Huljić na proslavi Severininog 50. rođendana Petar Grašo i Hana Huljić na proslavi Severininog 50. rođendana Hana Huljić Grašo Hana Huljić Petar Grašo i Hana Huljić +5 Tonči, Vjekoslava i Hana Huljić Galerija

Petar Grašo i Hana Huljić družili su se s Viktorijom i Dinom Rađom te Flavijom i Tomažem Kavčićem.

Petar Grašo i Hana Huljić zabavljali su se u društvu kumova i prijatelja, a fotografije sa zajedničkog druženja osvanule su i na društvenim mrežama.

Pogledaj i ovo Hana Huljić kakav splet okolnosti! Sjećate se kad se Hana Huljić pojavila u spotu Danijele Martinović? Evo za koju pjesmu je to bilo!

Društvo su im pravili supružnici Viktorija i Dino Rađa te Tomaž i Flavija Kavčić, a da su se dobro proveli svjedoče široki osmijesi na njihovim licama, dok je trudna Hana posebno blistala.

"Kraljice", napisao je Tomaž uz ženinu, Viktorijinu i Haninu fotografiju koju je podijelio u priči na svom profilu na Instagramu, a Viktorija je pak objavila fotografiju na kojoj zajedno poziraju on, Petar i Dino.

Dino i Tomaž bili su Petrovi vjenčani kumovi, a uz njih tu je titulu ponio i pjevačev prijatelj iz djetinjstva Šime Poduje.

Podsjetimo, Petar Grašo i Hana Huljić vjenčali su se u subotu 19. veljača u splitskoj crkvi svetog Dominika u krugu obitelji, kumova i najbližih prijatelja. Svadbeno slavlje se održala u jednom poznatom splitskom restoranu uz more, a supružnici bi na ljeto trebali postati roditelji djevojčice.

1/12 >> Pogledaji ovu galeriju Lidija Bačić - 3 Lidija Bačić - 5 Lidija Bačić - 1 Lidija Bačić - 2 +7 Lidija Bačić - 4 Celebrity Nova bombastična fotka Lidije Bačić: Pozadinu je stavila u prvi plan i naglasila da je sve bez Photoshopa!

1/13 >> Pogledaji ovu galeriju Darcey i Stacey Silva Darcey i Stacey Silva Darcey i Stacey Silva - 1 Darcey i Stacey Silva - 4 +8 Darcey i Stacey Silva - 8 Celebrity Bujne blizanke proslavile su se preko noći, a zbog niza operacija u kratkom roku dovele su se do neprepoznatljivosti!

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene