javila se iz izraela

Prozirna kreacija u kojoj je prošetala naša misica svima je zapela za oko, komplimenti pljušte sa svih strana!

Ora Antonia Ivanišević Ora Antonia Ivanišević Nikša Raguž/PR 1/2 >> Pogledaji ovu galeriju Ora Antonia Ivanišević +0 Ora Antonia Ivanišević Galerija

Ora Ivanišević hrvatska je predstavnica na izboru za Miss Universe, a naša ljepotica javila se iz Izraela nakon polufinala.

Hrvatska predstavnica na 70. izboru za Miss Universe, studentica managementa u turizmu Ora Ivanišević, javila se iz Izraela, a već su procurile i njezine fotografije s polufinalne večeri natjecanja.

Pogledaj i ovo Andrea Erjavec - 1 Evo kako to sve izgleda! Dnevnik jedne Miss: Lijepa Andrea javlja se iz El Salvadora gdje je počeo 72. Miss Universe!

Lijepa Dubrovkinja pistom je prošetala u kupaćem kostimu te kasnije i u svečanoj haljini s potpisom Matije Vuice.

"Hvala svima na predivnim porukama i čestitkama. Probudila sam se s najboljim osjećajem ikada…najljepšim porukama podrške i ljubavi. Svima vam zahvaljujem od srca i nadam se da sam vas učinila ponosnim, i predstavila našu Hrvatsku najbolje što sam mogla. Od toliko sreće i uzbuđenja uopće nisam osjećala živce i nervozu, i mislim da nećete pronaći fotografiju na kojoj se ne smijem od uha do uha. Ovo je jedno od najboljih i najljepših iskustava u mom životu, jedva čekam finalnu večer da se svi moji snovi napokon ostvare", napisala je naša misica na Instagramu.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ᴏʀᴀ ɪᴠᴀɴɪsᴇᴠɪᴄ (@ora.ivanisevic)

"Ponosni smo na tebe do neba", "Najbolja si", "Bravo Ora", "Hrvatska je ponosna na tebe", samo su neki od komentara koje je dobila ispod fotografija i videa.

Ove je godine u svjetskom fokusu globalno zatopljenje i svaka predstavnica na izboru za Miss Universe treba pokazati kako svatko od nas već malim promjenama u ponašanju može pomoći spasiti naš planet.

Uz sve obaveze koje ima na fakultetu te za Miss Universe, naša missica Ora inicirala je i nekoliko Live Instagram videa na temu raznih aktualnih zbivanja, što je privuklo pažnju i Miss Universe Organization te je dobila i pohvalu predsjednice Miss Universe Organization, Paule Shugart.

Finale 70. izbora Miss Universe je u nedjelju, 12. prosinca.

1/2 >> Pogledaji ovu galeriju Rihanna (Foto: AFP) +0 Rihanna (Foto: AFP) Celebrity Golišava izdanja nikada joj nisu predstavljala problem, no ovoga puta slavna ljepotica otišla je i korak dalje!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene