"nema ga nigdje"

Jesu li Kylie Jenner i slavni glumac prekinuli ljubavnu romansu? Obožavatelji sumnjaju na najgore, a zna se i zašto!

Kylie Jenner i Timothee Chalamet - 5 Kylie Jenner i Timothee Chalamet - 5 Profimedia 1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Timothee Chalamet i Kylie Jenner - 5 Timothee Chalamet i Kylie Jenner - 4 Timothee Chalamet i Kylie Jenner - 3 Timothee Chalamet i Kylie Jenner - 2 Timothee Chalamet i Kylie Jenner - 1 Kylie Jenner - 5 Kylie Jenner - 4 Kylie Jenner - 3 Kylie Jenner - 2 Kylie Jenner - 1 +19 Kylie Jenner i Timothee Chalamet Galerija

Kylie Jenner i Timothee Chalamet često pune medijske stupce svojom vezom, ali njihovi obožavatelji sada nagađaju da je slavni par ipak prekinuo ljubavnu romansu.

Reality zvijezda Kylie Jenner i glumac Timothee Chalamet već su godinu dana u vezi, ali su ipak počele kružiti priče da je slavni par stavio točku na ljubavnu romansu.

Kada su se pojavili na dodjeli Zlatnog globusa, djelovali su zaljubljeno kao tinejdžeri, ali obožavatelji sada nagađaju da više nisu zajedno zbog toga što nisu viđeni skupa još od siječnja.

Pogledaji ovo Timothee Chalamet i Kylie Jenner - 5 Celebrity Neki još ne vjeruju da su njih dvoje par, a oni više ne žele skrivati da su zaljubljeni kao tinejdžeri!

Isto tako, Kylie je na TikToku objavila video u kojem pokazuje svoju dnevnu rutinu s kćeri Stormi Webster i sestrom Kendall, a obožavatelji vjeruju da je objavljeni video pokušaj "blagog lansiranja" prekida jer videom ističe kako joj dobro ide kao samohranoj majci koja brine za svoje poslovno carstvo, prenosi Daily Mail.

@kyliejenner

not me posting this for 3rd time

♬ original sound - Kylie Jenner

Na prvu je pratitelje zabrinulo to što video pokazuje kako Kylie vodi svoj život bez ikakve naznake prisutnosti glumca.

Ocijenite Kylie i Timotheeja kao par.

  • Top!
  • Flop!

Ukupno glasova:

U videu objavljenom na popularnoj platformi možemo vidjeti kako Kylie provodi jedan svoj dan koji je ispunjen raznim aktivnostima, no ipak, nikakvu ulogu u tim aktivnostima nije igrao Timothee. Naravno, razlog može biti taj što je prezauzet reklamiranjem drugog dijela filma "Dina".

Pogledaji ovo Taylor Swift Celebrity Otkriveno koga su to sočno tračale Selena Gomez i Taylor Swift, kamere ih uhvatile kad se tome nisu nadale!

Ni Timothee ni Kylie nisu rekli ništa što bi moglo ukazati na to da su prekinuli. I dok jedni tvrde da se par razišao, drugi to demantiraju. 

O njihovoj romansi počelo se šuškati u travnju 2023. godine, a oni su te glasine potvrdili tek na koncertu Beyonce u Los Angelesu, gdje su snimljeni kako se ljube. Potom su zajedno gledali meč Novaka Đokovića i Daniila Medvedeva u finalu US Opena, a fotografi su ih ulovili dok su zagrljeni izmjenjivali poljupce i zaljubljene poglede.

Pogledaji ovo Kylie Jenner i Timothee Chalamet Celebrity Javnost ih odbija prihvatiti kao par, no oni ne mare za zle komentare i više se ne trude sakriti koliko su zaljubljeni!

Kylie iza sebe ima veze s poznatim reperima Tygom i Travisom Scottom s kojim ima i dvoje djece, dok je Timothee u prošlosti ljubio Lily-Rose Depp i Eizu Gonzalez, a jedno ga se vrijeme povezivalo i sa Zendayom.

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Lana Jurčević - 5 Lana Jurčević - 3 Lana Jurčević - 2 Lana Jurčević - 3 +26 Lana Jurčević - 2 Celebrity Lana Jurčević iznenadila rijetkom objavom partnera s kojim je dobila kćerkicu čije ime još ne znamo, pokazala je kako uživa s njihovom djevojčicom!

1/27 >> Pogledaji ovu galeriju Karmela Vukov-Colić Karmela Vukov-Colić Karmela Vukov-Colić Karmela Vukov-Colić +22 Karmela Vukov-Colić Celebrity Karmela Vukov-Colić nakon važnog životnog događaja mir je potražila u našem susjedstvu, evo odakle se javila

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene