"S Timotheejem?!"

Otkriveno koga su to sočno tračale Selena Gomez i Taylor Swift, kamere ih uhvatile kad se tome nisu nadale!

Taylor Swift Taylor Swift Profimedia 1/28 >> Pogledaji ovu galeriju Selena Gomez i Taylor Swift Selena Gomez i Taylor Swift Taylor Swift i Keleigh Sperry Taylor Swift - 1 Taylor Swift - 3 Taylor Swift - 2 Taylor Swift Timothée Chalamet i Selena Gomez Timothée Chalamet i Selena Gomez Timothée Chalamet - 1 +17 Timothée Chalamet - 2 Galerija

Selena Gomez i Taylor Swift tračale Timotheeja Chalameta i Kylie Jenner, koja je navodno zabranila jednoj od njih se da s njim fotografira.

Kamere su na ovogodišnjoj dodjeli Zlatnih globusa u Los Angelesu štošta zanimljivoga snimile, pa čak i zvijezde u trenucima kada su mislile da ih nitko ne gleda, poput Selene Gomez i Taylor Swift.

Njih dvije potajice su razgovarale, a pridružila im se i supruga glumca Milesa Tellera Keleigh Sperry i čini se kako su sve tri tračale novi slavni ljubavni par Timotheeja Chalameta i Kylie Jenner. Dogodilo se to tijekom pauze za reklame, kada je Selena došla do Taylorina i Keleighina stola te im rekla nešto na što su one u nevjerici otvorile oči i napravile šokirane izraze lica.

Taylor ju je tada upitala: "S Timotheejem?!", na što je Selena potvrdno klimnula glavom.

@tayvis01 Tea was spilled. What do you think Selena told them?? Lmaooo #taylorswift #goldenglobes #selenagomez #tea #gossip ♬ original sound - Tayvis World

Naravno da se snimka ekspresno proširila društvenim mrežama i da su korisnici analizirali njihov govor s usana te zaključili da su razgovarale o Timotheeju i Seleninoj želji da se fotografira s njim, no Kylie joj je to navodno zabranila. Inače, Selena i Timothee su dobri kolege i prijatelji, a zajedno smo ih gledali u romantičnom filmu "Kišni dan u New Yorku" redatelja Woodyja Allena. 

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Maja Šuput Maja Šuput Maja Šuput Maja Šuput - 3 +25 Maja Šuput - 1 Celebrity Šuput provocira iz toplijih krajeva, a nitko se ne može načuditi kako usred zime izgleda u badiću!

1/27 >> Pogledaji ovu galeriju Bella Thorne Bella Thorne Bella Thorne Bella Thorne +22 Bella Thorne Celebrity Posrnula dječja zvijezda gole grudi izložila je pogledima i pokazala da je daleko od slatkice koju pamtimo!

 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene