Neviđena tajnovitost

Zbog ove objave kraljevskog dvora javnost misli da je Meghan Markle rodila

Meghan Markle (Foto: AFP) Meghan Markle (Foto: AFP) Afp 1/9 >> Pogledaji ovu galeriju Meghan Markle (Foto: AFP) Meghan Markle (Foto: AFP) Meghan Markle i princ Harry (Foto: Getty Images) Trudna Meghan Markle (Foto: AFP) Meghan Markle i princ Harry (Foto: Getty Images) Meghan Markle i princ Harry (Foto: Getty Images) Princ Harry, Meghan Markle (Foto: Profimedia) Svijet očekuje porod Meghan Markle (Foto: AFP) +0 Meghan Markle i princ Harry (Foto: Instagram) Galerija

Meghan Markle i princ Harry već su trebali postati roditelji jer je vojvotkinji termin bio 29. travnja.

Svijet s nestrpljenjem očekuje rođenje još jedne kraljevske bebe.

Pogledaj i ovo Princ Harry i Meghan Markle Iznenađeni? Evo kako su i kada Meghan Markle i princ Harry saznali da je Kate Middleton bolesna: "Nekoliko izvora potvrđuje da..."

Meghan Markle i princ Harry već su trebali postati roditelji jer je vojvotkinji termin bio 29. travnja.

Veći dio javnosti uvjeren je da je vojvotkinja rodila, a sumnje je dodatno produbila objava s kraljevskog dvora u kojoj stoji da će princ Harry 8. i 9. svibnja biti na službenom putovanju po Nizozemskoj.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by The Duke and Duchess of Sussex (@sussexroyal) on

Tako dio javnosti tvrdi da kraljevski par već danima uživa u roditeljskoj ulozi u svom domu u Frogmore Cottageu, iako nikakve službene potvrde još uvijek nema.

Osim toga, u London je još prošlog tjedna stigla Meghanina majka Doria, a Frogmore Cottage u razmaku od nekoliko dana posjetili su kraljica Elizabeta II. princ William.

Također, termin je premašen pa je javnost uvjerena da je Meghan postala majka u strogoj tajnosti kakva dosad nije viđena. Spol djeteta također se ne zna.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by The Duke and Duchess of Sussex (@sussexroyal) on

Ipak, izvor iz palače ističe kako prinčevo putovanje u Nizozemsku ne mora značiti ono što se misli jer ti datumi u njegovu kalendaru stoje već godinu dana, a u slučaju rođenja djeteta on će putovanje odgoditi jer ne želi propustiti taj važni dan.

Sve su oči također uprte u Instagram sretnog para jer se šuška kako će upravo tamo biti objavljeno da je na svijet stigla najiščekivanija beba 2019. godine. 

1/13 >> Pogledaji ovu galeriju Joe Jonas i Sophie Turner (Foto: AFP) Joe Jonas i Sophie Turner (Foto: AFP) Joe Jonas i Sophie Turner (Foto: Instagram) Joe Jonas i Sophie Turner (Foto: Instagram) +8 Sophie Turner (Foto: AFP) Celebrity Oboje imaju milijune, no vjenčali su se za 600 dolara nakon važne glazbene večeri

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene