Hit-video

Nina Badrić snimala se za društvene mreže, pa se zatekla u urnebesnoj situaciji: "Nemoj da ideš mojom ulicom!"

Nina Badrić Nina Badrić Instagram/Screenshot 1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Nina Badrić Nina Badrić Nina Badrić Nina Badrić Nina Badrić Nina Badrić Nina Badrić Nina Badrić - 1 Nina Badrić Nina Badrić +19 Nina Badrić Galerija

Nina Badrić objavila je video koji je nasmijao njezine pratitelje na Instagramu.

Naša glazbena diva Nina Badrić vrlo je aktivna na Instagramu, gdje gotovo svakodnevno uveseljava obožavatelje novim sadržajem.

Sada je pak pokazala kako je proteklo njezino zadnje snimanje videa za društvenu mrežu, a objavom je sve nasmijala.

Pogledaji ovo Nina Badrić Celebrity Nina Badrić novom fotografijom obožavateljima uljepšala dan, jedan detalj na njoj svidio im se još više od frizure!

"Ono kad počnem snimati reels, a odjednom su bas svi odlučili proći 'mojom ulicom'", napisala je Nina uz video u kojem je pokazala kako su je prolaznici omeli u snimanju.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Nina Badrić (@badrich)

"Nemoj da ideš mojom ulicom", "Ali kad prođu svi, a kameri priđeš Ti...", "Balkanskom ulicom prolazim", komentirali su Ninini pratitelji uz emotikone koji plaču od smijeha, a mnogi su joj pisali i da joj crvena boja savršeno pristaje.

Pogledaji ovo Nina Badrić Celebrity Nina Badrić pokazala kakvu je poruku dobila od obožavateljice nakon što se ošišala, ovome se nije mogla nadati!

Inače, Nina se ove godine odlučila na veliku promjenu imidža i drastično je skratila svoju kosu, a za novu frizuru ne prestaje dobivati komplimente.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Nina Badrić (@badrich)

U IN magazinu je otkrila i što je kumovalo ovoj promjeni.

"Nije lako capnuti kosu skroz do kraja. Kumovao je novi album, kumovalo je to što su poskupjeli frizeri, tko će plaćati svaki dan feniranje, pranje i visjeti kod frizera. Znači, pola života visim kod frizera. Sad sam rekla, malo idemo s novim albumom, malo se vratiti back to the roots", objasnila je pjevačica te je priznala i da se još navikava na svoj novi odraz u ogledalu.

1/32 >> Pogledaji ovu galeriju Renata Končić Minea Renata Končić Minea Goran Navojec, Mario Roth, Minea, Enis Bešlagić Renata Končić Minea +27 Renata Končić Minea Celebrity Evo zašto Minea nikad ne govori o svojem privatnom životu: ''Ja se ne sramim niti me strah reći da nekoga volim, ali...''

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Daria Lorenci Flatz i Emil Flatz, 2009. godina Daria Lorenci Flatz i Emil Flatz Daria Lorenci Flatz i Emil Flatz Daria Lorenci Flatz i Emil Flatz +25 Daria Lorenci Flatz i Emil Flatz Nekad i sad Daria Lorenci i njezin samozatajni suprug prije 15 godina bili su u slatkom iščekivanju, a dočekalo ih je pravo iznenađenje!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene