"Koliko ljepote na jednom mjestu"

Nina Badrić objavila rijetku fotografiju s mlađom sestrom, ne pokazuje ju često, ali sad je imala lijep povod za to!

Nina Badrić Nina Badrić Nina Badrić/Instagram 1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Sunčica i Nina Badrić - 3 Sunčica i Nina Badrić - 2 Sunčica i Nina Badrić - 1 Nina Badrić Nina Badrić - 2 Nina Badrić - 3 Nina i Mila Badrić - 2 Nina i Mila Badrić - 4 Nina Badrić - 4 Nina Badrić - 1 +19 Nina Badrić - 4 Galerija

Nina Badrić objavila je na profilu na Instagramu fotografiju sa sestrom Sunčicom Badrić i to kako bi joj poželjela sve najljepše želja za rođendan.

Nina Badrić nema naviku često objavljivati fotografije s članovima svoje obitelji, no sada je za to imala posebnu priliku, a emotivna objava koju je posvetila svojoj sestri Sunčici svidjela se i njezinim pratiteljima.

Naša popularna pjevačica je putem svog profila na Instagramu sestri Sunčici čestitala rođendan pa podijelila nekoliko fotografija na kojima se drže za ruke u šetnji.

"I da se volimo i poštujemo, da jedna drugu bodrimo kroz život, smijemo glupostima, brišemo suze, stvaramo bajke u našem malom svemiru kad nas život udari i da ti se ostvare sve želje i planovi koje je Bog namjenio za tebe! A ja znam.. A ti znaš da ja znam. Pleši kroz život svaki dan jer sve je neponovljivo! Sretan ti rođendan, žabice mojaa", napisala je Nina.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Nina Badrić (@badrich)

"Volim te ja puno, ljepoto moja. Ti i ja zauvijek", odgovorila joj je Sunčica u komentarima, a lijepim željama pridružili su se i Ninini obožavatelji.

"Sretan rođendan, ljepotici! Divna je ta vaša ljubav", "Ljepotice, obje", "Ljepotice za deset", "Sretan rođendan, svako dobro, sestra je blago neprocjenjivo", "Koliko ljepote na jednom mjestu", "Toliko lijepih riječi", "I još sto godina tako, ljubav", samo su neke od njih.

Sunčicu nemamo često priliku vidjeti jer sa sinom Marcom živi u Italiji, no sestru posjećuje kad god je to moguće. 

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Albina Grčić - 2 Albina Grčić - 3 Albina Grčić - 4 Albina Grčić - 5 +26 Albina Grčić - 1 Celebrity Albina u mrežastom topu bez grudnjaka i minici poručila: "Inače mogu biti normalna, ali...''

1/23 >> Pogledaji ovu galeriju Pierce Brosnan - 2 Keely Shaye Smith, Pierce Brosnan Pierce Brosnan - 3 Pierce Brosnan - 2 +18 Pierce Brosnan i Keely Shaye Smith - 7 Celebrity Drži je kao kap vode na dlanu, a od poklona koji joj je kupio za 60. rođendan mnogim će ženama zaklecati koljena: ''Mojoj smeđookoj djevojci…''

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene