Što vi kažete?

Nina Badrić osvanula kao plavuša pa podijelila mišljenja obožavatelja: "Lijepa si ti uvijek meni, ali...

Nina Badrić Nina Badrić Andreja Damjanović/Instagram 1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Nina Badrić Nina Badrić Nina i Sunčica Badrić - 3 Nina i Sunčica Badrić - 1 Nina Badrić - 6 Nina Badrić - 4 Nina Badrić - 2 Nina Badrić - 1 Nina Badrić Nina Badrić +20 Nina Badrić - 5 Galerija

Nina Badrić objavila je na svom profilu na Instagramu fotografiju na kojoj pozira s plavom bojom kose.

Čini se kako je pjevačica Nina Badrić nakon dugog niza godina odlučila da je vrijeme za promjenu imidža te iznenadila svoje obožavatelje drastičnom promjenom kojom se pohvalila na svom profilu na Instagramu.

Pogledaj i ovo Nina Badrić i Andrej Plenković - 1 Njezin je obožavatelj? Evo kako je Andrej Plenković reagirao kada je ugledao Ninu Badrić u jednom kafiću, pala je i zajednička fotografija!

Nina je naime objavila fotografiju na kojoj pozira s plavom bojom kose i oduševila većinu pratitelja, no nekima se nagla promjena i nije svidjela. 

"Plavuša", napisala je kratko uz fotografiju i zahvalila poznatom stilistu Miji Majhenu za promjenu.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nina Badrić (@badrich)

"Savršeno ti stoji", "Ufff naaaajs", "Prelijepoj ženi sve lijepo stoji, kako god da se ofarbate i obučete, vi ste nama uvijek prelijepi", "Nina plava, divno joj stoji", "Predivna", "Jako seksi", "Nina lijepo ti mozda stoji, ali ja se ne slažem s naglom promjenom! Lijepa si ti uvijek meni, ali skidaj tu periku", "Neeee, nadam se da je perika", "Ooooo kakva promjena, bravo Nina, jako lijepo", "Savršena u svakom izdanju, ali ova plava, wow", "Divna promjena", "Žena kojoj sve stoji", "Poplavila, kako, otkad?", "Lutka", "Moćno baš", komentari su koje je dobila.

Nina je nedavno pokupila komplimente i nakon što je objavila fotografije iz šetnje s mlađom sestrom Sunčicom za koju su se obje sredile i usto modno uskladile i bile pravi mamac za poglede.

"Kakve mačke!", "Ne zna se koja je divnija", "Predivne sekice", "Kakve žene, kakve seke", "Zračite ljepotom", neki su od brojnih komplimenata koje su dobile.

Sunčicu nemamo često priliku vidjeti jer sa sinom Marcom živi u Italiji.

No sestru posjećuje kad god je to moguće, pa su tako ovo ljeto oduševile i zajedničkom izvedbom pjesme Olivera Dragojevića kojom se Nina pohvalila na Instagramu. Sunčica nije propustila ni Nininu veliku proslavu 50. rođendana na kojoj su se okupili i brojni poznati Hrvati.

1/19 >> Pogledaji ovu galeriju Marija Buga Šimić - 1 Marija Buga Šimić - 3 Marija Buga Šimić - 2 Buga Marija Šimić +14 Buga Marija Šimić - 10 Celebrity Lijepa kći domaćeg glumačkog para zasjenila sve u haljini kao iz Hollywooda, u prvi plan izbacila i dekolte!

1/23 >> Pogledaji ovu galeriju Vlatka Pokos - 2 Vlatka Pokos - 1 Vlatka Pokos - 5 Vlatka Pokos - 4 +18 Vlatka Pokos - 3 Celebrity Vlatka Pokos mamila poglede u sakou ispod kojeg nije nosila ništa, za nju vrijedi dobro provjereni recept!

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene