Prelijepa čestitka!

Poznata holivudska glumica i pjevač proslavili 16. godišnjicu braka, čestitala mu nikad viđenom fotografijom s vjenčanja!

Nicole Kidman i Keith Urban - 2 Nicole Kidman i Keith Urban - 2 Instagram 1/8 >> Pogledaji ovu galeriju Nicole Kidman i Keith Urban - 2 Nicole Kidman i Keith Urban - 1 Nicole Kidman i Keith Urban - 3 Nicole Kidman i Keith Urban - 4 Nicole Kidman i Keith Urban - 5 Nicole Kidman i Keith Urban - 6 Nicole Kidman i Keith Urban - 7 +0 Nicole Kidman Galerija

Nicole Kidman objavila je nikad viđenu fotku nje i supruga Keitha Urbana s njihovog vjenčanja prije šesnaest godina.

Svjetski poznata holivudska glumica Nicole Kidman proslavila je 16. godišnjicu braka sa svojim suprugom Keithom Urbanom.

Pogledaj i ovo Nicole Kidman, Keith Urban Neprocjenjiv izraz lica Poznati par pred svima se prepustio strastima, a dok su se oni pipkali i ljubili, fotografi su ulovili nekoga kome je bilo posebno neugodno

Lijepa glumica na Instagramu je podijelila nikad viđenu fotku sebe i supruga s dana njihova vjenčanja, a par na fotografiji zajednički pale svijeće nakon što su sklopili bračne zavjete.

''Slatkih 16! Sjećam se ovoga kao da je bilo jučer. Zauvijek!'' napisala je Nicole u opis fotografije.

Brojni obožavatelji i poznati prijatelji u komentarima su im poželjeli daljnju sreću i čestitali im, a rijetko tko je mogao ostati ravnodušan na fotku mladih Nicole i Keitha.

Nicole i Keith vjenčali su se 25. lipnja 2006. godine, nakon godinu dana veze i to na intimnoj ceremoniji u Sydneyju, u društvu Nicoleino dvoje posvojene djece, Isabelle i Connora koje dijeli s bivšim suprugom Tomom Cruiseom. Ona i Keith kasnije su dočekali kćeri Sunday Rose i Faith Margaret.

Njihov skladan odnos i brak nije poremetila ni činjenica da je Nicole nekoliko centimetara viša od Keitha, a koji se to ponekad trudi prikriti izborom obuće s povišenim potpeticama.

1/22 >> Pogledaji ovu galeriju Konstrakta u Tvornici kulture Konstrakta u Tvornici kulture - 3 Konstrakta u Tvornici kulture - 2 Konstrakta u Tvornici kulture - 1 +17 Konstrakta u Tvornici kulture - 4 Celebrity Srpska predstavnica Eurovizije sa svojom grupom nastupila u Zagrebu, dočekala ju brojna publika!

1/20 >> Pogledaji ovu galeriju Hana Huljić i Tonči Huljić Hana Huljić i Tonči Huljić - 5 Hana Huljić i Tonči Huljić - 4 Hana Huljić i Tonči Huljić +15 Hana Huljić i Tonči Huljić - 2 Celebrity Hana Huljić tri tjedna prije poroda istaknula trudnički trbuh u bijeloj dugoj haljini, na pozornicu je stala uz oca Tončija

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene