Op, op!

Nataša Janjić Medančić pokazala je tko joj pravi društvo tijekom vježbanja kod kuće: "Ovo se zovu vježbe s opterećenjem"

Nataša Janjić Nataša Janjić Instagram 1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Nataša Janjić Medančić - 3 Nataša Janjić Medančić - 5 Nataša Janjić Medančić - 2 Nataša Janjić Medančić - 1 Nataša Janjić Medančić - 4 Nataša Janjić Medančić i Nenad Medančić Nataša Janjić Medančić - 1 Marijana Mikulić, Nataša Janjić Medančić, Nenad Medančić Nataša Janjić Nataša Janjić, Korana Gvozdić i Domenica Žuvela +20 Nataša Janjić i Korana Gvozdić Galerija

Nataša Janjić Medančić rijetko dijeli obiteljske fotografije, no za ovu je imala itekako povoda, a pratitelji su joj uputili niz oduševljavajućih komentara.

Glumica Nataša Janjić Medančić može se pohvaliti svojom besprijekornom figurom za koju je zasluženo naporno vježbanje u teretani, ali i kod kuće.

Pogledaj i ovo Nataša Janjić Medančić - 4 ''Do neba i nazad!'' Naša glumica na poseban je način obilježila važan dan u životu: "Kroz sunce i kišu, kroz oluje i bonace"

Podijelila je preslatku fotografiju sa svojom kćerkom Kajom i sinom Tonijem na kojoj je prikazala kako joj pomažu tijekom vježbanja kod kuće. Sjedili su na prostirci, te dizali okrugle utege. 

"Ovo se zovu vježbe s opterećenjem! Nema isprike da od ponedjeljka ne treniramo, jel tako?", napisala je u opisu.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by 𝙽𝚊𝚝𝚊𝚜𝚊 𝙹𝚊𝚗𝚓𝚒𝚌 𝙼𝚎𝚍𝚊𝚗𝚌𝚒𝚌 (@nanulananula)

"Odlično", "Op,op", "Tri nijanse ljepote", "S najslađim opterećenjem", "Dobro je, meni moja sjedne na leđa dok radim sklekove", "Samo jako", pisali su pratitelji ispod posta.

Inače, Kaju i Tonija ima sa suprugom Nenadom Medančićem s kojim je u braku od 2018. godine, a nedavno su se pohvalili i zajedničkim fotkama sa putovanja iz Škotske.

1/9 >> Pogledaji ovu galeriju Mario Valentić i Ljiljana Mikić Ljiljana Mikić i Mario Valentić (FOTO: Goran Stanzl/PIXSELL) Ljiljana Mikić i Mario Valentić (FOTO: Goran Stanzl/PIXSELL) Zdravlje na kvadrat: Mario Valentić - 5 +4 Zdravlje na kvadrat: Mario Valentić - 11 Celebrity Rijedak izlazak Marija Valentića s dugogodišnjom partnericom, svoju privatnost uspješno skrivaju od javnosti

1/26 >> Pogledaji ovu galeriju Danijela Martinović s roditeljima Ivankom i Ivanom i sestrom Izabelom Danijela Martinović s roditeljima Ivankom i Ivanom i sestrom Izabelom Danijela Martinović i Ivana Šundov Danijela Martinović i Zvonimir Šostar +21 Danijela Martinović s roditeljima Ivankom i Ivanom Nekad i sad Pogledajte kako je Danijela Martinović prije 16 godina slavila sa svojim najbližima, Grašo je tada iznenadio potezom!

 

 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene