otkrila pravu istinu

Šuškalo se da je Novak Đoković zbog nje ostavio suprugu, a regionalna zvijezda je sada konačno o svemu progovorila

Nataša Bekvalac (FOTO: Instagram) Nataša Bekvalac (FOTO: Instagram) 1/2 >> Pogledaji ovu galeriju Nataša Bekvalac (FOTO: Instagram) +0 Nataša Bekvalac (FOTO: Instagram) Galerija

Natašu Bekvalac i Novaka Đokovića mediji su povezivali prije 12 godina, a ona je sada rekla kako se radilo o aferi koju su im smještali.

Srpsku pjevačicu Natašu Bekvalac su prije 12 godina povezivali s jednim od najboljih tenisača svijeta, Novakom Đokovićem, a ona je sada napokon odlučila progovoriti o svemu te je rekla što se zaista događalo.

Pogledaj i ovo Charlize Theron i Novak Đoković Dobro su kliknuli! Novak Đoković završio u zagrljaju jedne od najljepših glumica svijeta, njegove mečeve inače prati iz prvih redova i srčano navija!

Onda se pisalo kako je Novak navodno prekinuo trogodišnju vezu s današnjom suprugom Jelenom, no navodni par se o tome nikada nije javno oglasio. Blic piše kako je Nataša sada rekla da se radi o aferi koju su im smještali.

Istaknula je kako smatra da je Novak jedini čovjek koji predstavlja Srbiju u svijetu  te svatko treba biti ponosan na njega. Kaže kako je to što se o njima pisalo onda izrazito štetilo i jednom i drugom, a smatra kako bi i sada štetilo da se pokrene neka priča kojoj stvarno nema mjesta.

Nataša inače svojim izazovnim izdanjima privlači veliku pažnju javnosti, kako na svojim nastupima, tako i na Instagramu gdje ima preko 816 tisuća pratitelja.

Pjevačica je podsjetimo 2018. godine proživljavala veliku privatnu dramu kada ju je pretukao sada bivši suprug Luka Lazukić. Bekvalac je Lazukić pretukao u njezinom stanu na Dedinju nakon verbalne svađe i to nakon što je u njegovom mobitelu vidjela ljubavne poruke drugih žena. Tu večer Lazukić je kući došao pijan te je sve ubrzo kulminiralo. U travnju 2019. godine osuđen je na zatvorsku kaznu od 8 mjeseci uvjetno, s rokom provjere od tri godine. Uz to, produžena mu je zabrana prilaska bivšoj supruzi.

1/5 >> Pogledaji ovu galeriju Anthony Hopkins (Foto: Getty Images) Anthony Hopkins (Foto: Getty Images) Anthony Hopkins (Foto: Getty Images) Anthony Hopkins (Foto: Getty Images) +0 Anthony Hopkins (Foto: Getty Images) Zanimljivosti Svi su se šokirali kada je legendarni glumac priznao da ne zna gdje mu je jedina kći, za njega je ta priča odavno završena

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene