elegantno izdanje

Natalija Prica s osmijehom od uha do uha pratila događaj na kojem je i sama bila zvijezda prije punih deset godina

Natalija Prica Natalija Prica DNEVNIK.hr 1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Natalija Prica Galerija

Deset godina nakon što je odnijela pobjedu na izboru za Miss Universe Hrvatske, Natalija Prica je ponovno prisustvovala tom događaju.

Stomatologinja Natalija Prica (32) 2011. godine je pobijedila na izboru za Miss Universe Hrvatske, a upravo na tom događanju pojavila se deset godina kasnije u Smaragdnoj dvorani zagrebačkog hotela Esplanade. Sjajno raspoložena, Natalija je na događaj došla u elegantnoj haljini te je ukrala svu pažnju u dvorani. Razgovarala je s prijateljima te je pomno pratila izbor tijekom čitave ceremonije.

Pogledaj i ovo Natalija Prica zaboravila na probleme Natalija Prica u solo i rijetkom izlasku nije skidala osmijeh s lica, a njezina elegantna pojava ukrala je sve znatiželjne poglede

Prica je intrigirala javnost jer je često bila u pratnji pokojnog zagrebačkog gradonačelnika Milana Bandića dok je obavljao protokolarne dužnosti. Prije nekoliko dana je za Gloriju prvi put progovorila nakon teških životnih okolnosti. Naime, nakon Bandićeve smrti 28. veljače dosta toga se pričalo o Prici i njezinu odnosu s pokojnim gradonačelnikom.

"Objavljeno je puno neistina. Vrhunac medijskog linča zbio se nakon 28. veljače kada je gradonačelnik preminuo", rekla je za Gloriju Natalija, koja radi u stomatološkoj poliklinici u Zagrebu.

Inače, Prica je 2011. osvojila titulu Miss Universe i predstavljala Hrvatsku u Brazilu, a potom se udala za liječnika i bivšeg vaterpolista Ivana Oreškog nakon šest godina veze i nakon nekog vremena povukla se iz javnosti. Oreški je prije nekoliko mjeseci istupio u javnost i otkrio da se razvodi od Natalije.

1/8 >> Pogledaji ovu galeriju Laetitia Casta (Foto: Getty Images) Laetitia Casta (Foto: Getty Images) Laetitia Casta (Foto: Getty Images) Laetitia Casta i Louis Garrel (Foto: Getty Images) +3 Laetitia Casta i Louis Garrel (Foto: Getty Images) Celebrity Nitko joj nije bio ravan prije 15 godina kada je svojom ljepotom pokorila svijet, a ovu divu dugo nismo vidjeli!

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene