rastao se u tajnosti

Bajaga snimljen u društvu nove partnerice, prolaznik ih je slučajno uhvatio dok su bezbrižno uživali u slobodnom vremenu

Momčilo Bajagić Bajaga Momčilo Bajagić Bajaga Antonio Ahel/ATAImages 1/19 >> Pogledaji ovu galeriju Momčilo Bajagić Bajaga Momčilo Bajagić Bajaga Bajaga - 1 Bajaga - 3 Momčilo Bajagić Bajaga Momčilo Bajagić Bajaga In Magazin: Bajaga - 3 Momčilo Bajagić Bajaga - 6 Momčilo Bajagić Bajaga - 7 Momčilo Bajagić Bajaga - 5 +8 Momčilo Bajagić Bajaga - 4 Galerija

Momčilo Bajagić Bajaga viđen je u društvu nove ljubavi nakon što se prije godinu dana rastao od supruge Emilije, evo gdje su viđeni.

Popularni glazbenik Momčilo Bajagić Bajaga prije godinu dana sve je iznenadio viješću da se razvodi od supruge Emilije nakon 33 godine braka, a čini se kako je nakon teškog razdoblja pronašao novu ljubav.

Bajaga je ovih dana slučajno uhvaćen u društvu nove partnerice, a dvojac je zajedno gurao bicikle. Pjevač je primijetio osobu koja fotografira, ali kako se navodi ispod objave na X-u, prolaznik nije želio fotografirati pjevača, već zastavu iza koja se vijorila, dok je Bajagu uhvatio sasvim slučajno.

"Nova Momčilova izabranica od njega je mlađa pet godina. Zajedno su skoro godinu dana. Bajaga je bivšoj supruzi Emiliji odmah rekao za novu ljubav jer su poslije razvoda ostali u dobrim odnosima. Emilija mu nije pravila probleme jer odavno nema emocije prema njemu", otkrio je njemu blizak izvor, a prenosi Nova.rs.

Legendarni glazbenik rijetko govori o svojem privatnom životu, a vijest o razvodu od Emilije dugo je skrivao od obožavatelja i javnosti. Tako je lani u ekskluzivnom intervjuu za Avaz otkrio da se razvod dogodio puno prije nego što je vijest odjeknula u regionalnim medijima.

"Nikad nisam pričao o privatnom životu... I, eto, vidite da je razvod bio prije više od godinu i pol, a tek sad se saznalo. Bilo je davno da bih se prisjećao", kazao je glazbenik.

Prije nego što su se vjenčali, Bajaga i Emilija bili su sedam godina u vezi, a njihova ljubavna priča započela je u autobusu.

"Ema je stanovala u Zemunu, a upoznali smo se u autobusu. U busu sam je prvi put pitao bi li htjela izaći sa mnom u nedjelju, a ona je rekla da nedjeljom ne izlazi. Meni je to bilo kao da me je ohladila, jer tko ne izlazi nedjeljom? Ema je valjda izlazila subotom, otkud znam. Ja onda nisam postavljao nikakvo dodatno pitanje, bilo mi je truba. Tek posle nekoliko mjeseci smo profurali", ispričao je jednom pjevač.

Vjenčali su se 1989. godine te su 1990. dobili sina Marka, a 1998. kćer Anđelu, a Bajaga je svojoj bivšoj supruzi tijekom njihova braka posvetio puno svojih pjesama.

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Severina Severina Severina Severina +25 Severina Celebrity Severina fotografijom sa sinom izazvala lavinu bijesnih reakcija: "Koliko ljepote i tuge na jednoj slici!"

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Sofia Vergara Sofia Vergara Sofia Vergara i Joe Manganiello Sofia Vergara - 1 +25 Sofia Vergara - 2 Zanimljivosti Pogledajte što je izvela jedna od najljepših žena svijeta kad je čula da ju je bivši zamijenio 18 godina mlađom, poruka je jasna!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene