Tako to ide

Možda ne znate tko su one, ali njihove roditelje znate: Sliče im pa su i same postale zvijezde

Maya Hawke i Margaret Qualley (Foto: Getty) Maya Hawke i Margaret Qualley (Foto: Getty) Getty 1/9 >> Pogledaji ovu galeriju Maya Hawke i Margaret Qualley (Foto: Getty) Maya Hawke (Foto: AFP) Maya Hawke (Foto: AFP) Margaret Qualley (Foto: Getty) Margaret Qualley (Foto: Getty) Ethan Hawke i Uma Thurman (Foto: Getty) Andie MacDowell (Foto: Getty) Maya Hawke (Foto: Getty) +0 Margaret Qualley (Foto: Getty) Galerija

Maya Hawke kći je Ume Thurman i Ethana Hawkea, a Margaret Qualley roditelji su Andie MacDowell i Paul Qualley.

U holivudsku tvornicu snova stigla je nova zvijezda slavnih roditelja.

Pogledaj i ovo Pete Davidson (Foto: Profimedia) kako mu uspijeva? Na njegov šarm pale su mnoge poznate dame, a sad ljubi ljepoticu koja je u kratkom roku zaludjela svijet

21-godišnja Maya Hawke kći je bivšeg glumačkog para Ume Thurman i Ethana Hawkea, a nedavno je bila na velikoj holivudskoj premijeri jednog od najiščekivanijih filmova godine "Once Upon A Time in Hollywood" u kojem glavne uloge imaju velika imena poput Brada Pitta, Leonarda DiCaprija i Margot Robbie. No ulogu u filmu ima i Maya.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Maya Ray (@maya_hawke) on

Mlada glumica nedavno je dobila i brojne pohvale za lik Robin u nedavno objavljenoj trećoj sezoni hit-serije "Stranger Things", pa se čini kako je naslijedila dobre glumačke gene. Glumački debi imala je 2017. godine u "Little Woman", a onda je došla ponuda za Netflixovu uspješnicu te budući hit Quentina Tarantina.

Vjerujemo kako će dotičnoj u budućoj karijeru itekako pomoći slavno prezime, ali i činjenica da neodoljivo sliči slavnoj mami.

To u karijeri pomaže i Margaret Qualley, koja u spomenutom filmu igra ulogu djevojke ozloglašenog Charlesa Mansona, a ona je kći glumice Andie MacDowell i bivšeg modela Paula Qualleya.

Na premijeru prošlog ponedjeljka dotična je došla i u upečatljivom izdanju kako bi privukla dodatnu pažnju, što je u Hollywoodu uobičajena praksa.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Margaret Qualley (@margaretqualley) on

25-godišnju glumicu gledatelji su zasigurno zapamtili i po fantastičnoj reklami za miris Kenzo u kojoj je dokazala kako je i odlična plesačica. Naime, Margaret je dugo plesala balet, za što je dobila brojna priznanja, no sa 16 godina odlučila je reći zbogom plesnim cipelicama te se u New Yorku okušati kao model, a zatim i glumica.

Gledali smo ju i u hit-seriji "The Leftovers", a već je dobitnica i prestižne televizijske nagrade Emmy.

Nekako nam se čini da je pred ovim damama svijetla holivudska budućnost.

1/10 >> Pogledaji ovu galeriju Val Klimer (Foto: Profimedia) Val Klimer (Foto: Profimedia) Val Kilmer (Foto: AFP) Val Kilmer (Foto: AFP) +5 Val Kilmer (Foto: AFP) Celebrity Tužne fotografije: Nekad velikog zavodnika i ljepotana bolest je pretvorila u krhkog muškarca
 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene