Sretan rođendan!

Grubnić proslavio 38. rođendan u najdražem društvu: " Imam sve što moj svijet čini savršenim"

Marko Grubnić i Maja Šuput (Foto: Instagram) Marko Grubnić i Maja Šuput (Foto: Instagram) Instagram 1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Marko Grubnić i Maja Šuput (Foto: Instagram) Marko Grubnić (Foto: Instagram) +0 Marko i Branka Grubnić (Foto: Instagram) Galerija

Marko Grubnić na Instagramu je objasnio kako je proslavio 38. rođendan, s kim te kako trenutno ima baš sve u životu.

Marko Grubnić proslavio je 38. rođendan.

Pogledaj i ovo Marko Grubnić, Momčilo Gurović Čestitke se nižu Veliko slavlje kod Marka Grubnića! Priredio je raskošnu feštu uz bazen i nazdravio skupim pjenušcem: "Volim te puno, ti si vrlo poseban dečko"

"3, 2, 1... Sretan mi rođendannnnn... Iako već imam SVE što moj svijet čini savršenim, sada je prava prilika da mi i Vi poželite nešto lijepo...", poručio je u svom stilu Marko na fotografiji na kojoj pozira u društvu Momčila Gurovića te rođendanske torte u obliku Mickeyja Mousea.

Marko i Momčilo ne odvajaju se u posljednje vrijeme, a Marko je to objasnio sljedećim riječima na Instagramu:

"Jedna od najljepših kvaliteta prijateljstva jest razumjeti i biti shvaćen", a trendi duo često se zna prošetati i centrom grada, gdje ne mogu ostati nezamijećeni.

Također, čini se kako je Momčilo zaslužan i za brojne Markove fotografije na Instagramu koje poznati domaći stilist obožava i dotjerati filterima, no to je već postalo pravilo, a ne iznimka.

1/5 >> Pogledaji ovu galeriju Lepa Brena i Boba Živojinović (Foto: Instagram) Viktor, Lepa Brena i Stefan (FOTO: Instagram) Stefan Živojinović (Foto: Instagram) Stefan Živojinović (Foto: Instagram) +0 Stefan Živojinović (Foto: Instagram) Celebrity Lepoj Breni sina Stefana oteli su ispred obiteljske kuće, a sve je još uvijek obavijeno velom tajne

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene