odrasle su

Pamtimo ih kao slatke kćeri bivšeg predsjednika, a sada pohode razuzdane zabave za koje se vole i malo razgolititi!

Malia Obama Malia Obama Profimedia 1/19 >> Pogledaji ovu galeriju Sasha Obama - 3 Malia Obama - 1 Sasha Obama - 2 Malia Obama - 4 Malia Obama (Foto: Profimedia) Malia Obama (Foto: Profimedia) Malia Obama (Foto: Profimedia) Sasha Obama - 3 Sasha Obama - 4 Sasha Obama - 1 +8 Sasha Obama - 2 Galerija

Malia i Sasha Obama snimljene u noćnom izlasku dok su pokušavale izbjeći paparazze koji su ih uhvatili ispred kluba koji slovi kao omiljen među slavnim faca.

Kćeri bivšeg američkog predsjednika Baracka Obame, Malia i Sasha Obama zabavljale su se u divljem noćnom izlasku u Los Angelesu i to sve do ranih jutarnjih sati na proslavi koju je predvodio popularni reper Drake.

25-godišnja Malia i 22-godišnja Sasha snimljene su kako dolaze na zabavu u popularnom klubu The Bird Streets Club u zapadnom Hollywoodu. Sasha, koja je diplomirala na Sveučilištu Južne Kalifornije u svibnju za izlazak je obukla topić do pupka s dekolteom i široke sive hlače, dok je Malia, koja trenutačno radi kao scenaristica, iskombinirala šarene hlače i bluzu na vezanje ispod koje nije nosila grudnjak.

Djevojke su se u klubu zadržale do ranih jutarnjih sati, a Malia je pri odlasku pokušala sakriti lice pred fotografima koji su ih tamo dočekali.

Sasha je inače u vezi s košarkašem Cliftonom Powellom, a Malia od 2017. godine ljubi Roryja Farquharsona s kojim se upoznala na Harvardu, a koji potječe iz bogate britanske obitelji.

1/15 >> Pogledaji ovu galeriju Tina Malone Tina Malone Tina Malone Tina Malone +10 Tina Malone Nekad i sad Zvijezda popularnih serija izgubila je gotovo 80 kila i sada ponosno pokazuje figuru u bikiniju!

1/32 >> Pogledaji ovu galeriju Adriana Lima - 8 Adriana Lima - 10 Adriana Lima - 12 Adriana Lima - 7 +27 Adriana Lima - 14 Nekad i sad Slavna svjetska manekenka postala je jedva prepoznatljiva, njezino lice mnoge već mjesecima zabrinjava, a ona je svoju promjenu dobro prihvatila

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene