skladna obitelj

Suprug Ane Gruice na njezinu premijeru stigao s punicom, pogledajte kako izgleda majka lijepe splitske glumice

Silvana Gruica i Boran Uglešić Silvana Gruica i Boran Uglešić Bozidar Vukicevic/Cropix 1/35 >> Pogledaji ovu galeriju Silvana Gruica i Boran Uglešić Silvana Gruica i Boran Uglešić Ana Gruica Uglešić s roditeljima Ana Gruica Uglešić s mamom i sestrom Ana i Silvana Gruica Ana Gruica Uglešić - 13 Ana Gruica Uglešić - 11 Ana Gruica Uglešić - 10 Ana Gruica Uglešić - 6 Ana Gruica Uglešić - 2 +24 Ana Gruica Uglešić Galerija

Glumicu Anu Gruicu Uglešić na premijeri predstave "Šuti, muči" došla je podržati njezina obitelj, a suprug Boran Uglešić stigao je u pratnji punice Silvane Gruice.

U gradskom kazalištu mladih Split u srijedu navečer održana je premijere predstave "Šuti, muči", autorskog projekta redatelja Darija Harjačeka i dramaturginje Dore Golub.

Ulogu u predstavi ima i splitska glumica Ana Gruica Uglešić, koju su na premijeri došli podržati najbliži članovi obitelji, a njezin suprug Boran Uglešić stigao je u pratnji punice, Anine majke Sivane Gruice.

Oboje su se i dotjerali u skladu s prigodom. Anina majka nosila je elegantnu plavu odjevnu kombinaciju, a Boran modri sako, bijelu košulju i bež hlače.

Fotografije punice i zeta pogledajte u galeriji.

Ana je na Instagramu objavila galeriju fotografija s premijere u kojoj je pokazala da su na predstavi bili i njezin otac te jedna od sestara, a u opisu se i zahvalila svojoj obitelji na podršci.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Ana Gruica Uglešić (@anagruica)

Podsjetimo, Gruica se za splitskog psihijatra Borana Uglešića udala u kolovozu prošle godine. Ona iz veze s putopiscem Hrvojem Šalkovićem ima sina Ivana Marata, dok on s bivšom suprugom Dianom ima kći Antoniju.

Bračni par je ranije prošle godine u IN Magazinu potvrdio kako sa Šalkovićem imaju dobar odnos pa tako Maratove rođendane i ostale obiteljske prigode slave svi zajedno.

"Nisam izašla s tom pričom da bih se hvalila kako smo u dobrim odnosima nego kako bih pokazala svim ljudima da je moguće biti normalan, civiliziran, čak i u slučaju kad roditelji nisu zajedno. Najvažnije je da je dijete nasmijano i da je dječja sreća na prvom mjestu i kad to ljudi shvate i ne budu sebe stavljali na prvo mjesto nego dobrobit djeteta, onda nećemo gledati kojekakve sapunice", objasnila je Ana.

"I koliko god to izgledalo komplicirano - jako je jednostavno, samo treba otvoriti dušu, malo maknuti ove blokade u mozgu, maknuti primitivizam i staviti u fokus dijete, njegovu sreću i veselje i onda je sve jednostavno", zaključio je tada Boran.

Pogledaji ovo Ana Gruica Uglješić Celebrity Ovi prizori splitske glumice nikoga neće ostaviti ravnodušnim, pokazala je zašto slovi za jednu od najseksi Hrvatica!

Pogledaji ovo Ana Gruica Uglešić Celebrity Ana Gruica pokazala 14 godina mlađu sestru, na koju ne može biti ponosnija: "I zadnja ptičica odletjela je iz gnijezda"

Pogledaji ovo Ana Gruica Celebrity Poznata Splićanka pozirala sa suprugom i bivšim partnerom, pa pokrenula lavinu komentara: "Osmijesi se svima ne mogu namjestiti"

1/17 >> Pogledaji ovu galeriju Kolinda Grabar-Kitarović - 1 Kolinda Grabar-Kitarović - 2 Kolinda Grabar-Kitarović - 3 Kolinda Grabar-Kitarović - 5 +12 Kate Middleton u zelenoj haljini - 3 Celebrity Kolinda Grabar-Kitarović kopirala Kate Middleton, a svi su gledali i u mladu zastupnicu

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Piton Claudie Rivier Claudia Rivier - 4 Claudia Rivier - 3 Claudia Rivier - 2 +26 Claudia Rivier - 1 Celebrity Slavonka o čijim bujnim oblinama pišu svjetski mediji pokazala pitona koji joj gmiže po dnevnoj sobi  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene