Fantazija!

Šuput pokazala Bloomove prve božićne fotke, njima je ova godina posebna: "Na ovaj prizor čovjek ne može ostati imun"

Maja Šuput - 1 Maja Šuput - 1 DNEVNIK.hr 1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Maja Šuput - 1 Galerija

Maja Šuput objavila je na Instagramu Bloomove prve božićne fotografije i rastopila srca tisuće svojih obožavatelja.

U obitelji Maje Šuput već se osjeti božićna atmosfera, a ona ne krije uzbuđenje i sreću što će ovo biti prvi Božić koji će, osim sa suprugom Nenadom Tatarinovim, provesti i u društvu sina Blooma.

Pogledaj i ovo Nenad Tatarinov ''pa je l' moguće?'' Šuput na mukama zbog muža i sina, bit će vam sve jasno kad vidite što Nenad drži u rukama: ''Je l' se pita netko kak' ćemo s tim?''

Maja je zato na svom profilu na Instagramu svima dala do znanja da je čarolija blagdana kod njih već stigla i objavila je preslatke Bloomove fotografije zbog kojih su se njezini obožavatelji rastopili.

"Magija prosinca nama je ove godine posebna. Bloom u svojoj prvoj božićnoj priči", napisala je Maja. 

Fotografije pogledajte OVDJE. 

"Znači premedenoooo, da poželim tako nešto", "Bravo za Blooma", "Kako sam lijep", "Kako je posebno predivan", "Znači, med medeni", "Na ovaj prizor čovjek ne može ostati imun", "Fantazija", "Slatkiš", "Majo, ovo će ti biti najljepši Božić koji ćeš pamtiti od rođenja", samo je broj od tisuću komplimenata koje su im uputili Majini pratitelji.

Podsjetimo, Maja i njezin Nenad postali su roditelji u ožujku ove godine, a pjevačica je rodila carskim rezom u jednoj zagrebačkoj bolnici.

Maju, inače, trenutno možemo gledati u showu Nove TV "Supertalent", gdje je članica žirija, koji uz nju još čine i operna pjevačica Martina Tomčić, glumac Janko Popović Volarić te stručnjak za uspješnu komunikaciju i plesač Davor Bilman.

1/18 >> Pogledaji ovu galeriju Justin Theroux (Foto: Getty Images) Justin Theroux (Foto: Getty Images) Jennifer Aniston, Justin Theroux (FOTO: Getty) Jennifer Aniston, Justin Theroux (FOTO: Getty) +13 Rastaju se Jennifer Aniston i Justin Theroux (Foto: AFP) Zanimljivosti Svi su mislili da je iskorištava zbog novca i slave, a on je tek poslije razvoda pokazao svoje pravo lice!

 

 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene