Nova sezona

Ljepotice partijale u novootvorenom klubu!

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Novaljski Cocomo pokazao novo lice i najavio sezonu za pamćenje!

Cocomo Club je priredio čak 3 tuluma, u četvrtak, petak i u subotu. U petak je nastupio popularan Ivan Zak, a među brojnim ljepoticama tu se našla i sjajno zabavila prelijepa manekenka Jelena Denona.

Pogledaj i ovo showbuzz Sezona počela I starije generacije znaju kako se zabavlja na Zrću u klubu Cocomo

Svaki Praznik rada, novaljski Cocomo Club organizira tradicionalan party kojim prikaže novo lice nakon preuređenja i predstavi novu ljetnu sezonu, a pri tome zabavi sve prijatelje istoga kluba.

Dubrovnik: S kamerom šetali po noćnom baru i snimali djevojke ispod haljina

Kako je bio produženi vikend, gosti uz čitave Hrvatske uputili su se u prema otoku Pagu odmoriti se od napornog radnog tjedna i opustiti te proveseliti uz program najdražeg im novaljskog kluba.

Jedna od velikih prijatelja kluba Cocomo i fanova istog, predivna je manekenka Jelena Denona, koja je nedavno odradila staž, položila državni ispit i postala ovlaštena odgajateljica. Voli djecu pa joj rad u vrtiću predstavlja zadovoljstvo.

Ali uz silan posao u koji ulaže puno sebe, voli se opustiti uz izlazak. Ovog je vikenda tulumarila u društvu prijateljice i sjajno su se zabavile posebno u petak, na koncertu popularnog Ivana Zaka.

U četvrtak je DJ Steve Fingers rasplesao sve prisutne najvećim house hitovima, u petak je Ivan Zak privukao brojne ljepotice koje su preplavile najveći novaljski klub, a i u subotu je zabava trajala do ranih jutarnjih sati uz ukusne koktele i shootere...
 

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene