Tajna kćer

Filmska priča: Tek s 34 godine je saznala da joj je pravi otac legendarni holivudski glumac

Clint Eastwood (Foto: Profimedia) Clint Eastwood (Foto: Profimedia) Profimedia 1/5 >> Pogledaji ovu galeriju Clint Eastwood (Foto: Profimedia) Clint Eastwood (Foto: Profimedia) Clint Eastwood (Foto: Profimedia) Clint Eastwood (Foto: Profimedia) +0 Clint Eastwood (Foto: Profimedia) Galerija

Laurie Murry tajna je kćer Clinta Eastwoda.

Amerikanka Laurie Murry, kojoj su danas 64 godine, iznenadila se otkrićem o svom biološkom ocu. Naime, nakon potrage koje je potrajala preko 30 godina, Laurie je otkrila da je njen otac, ni više ni manje, nego legendarni holivudski glumac Clint Eastwood.

Pogledaj i ovo Clint Eastwood (Foto: Profimedia) Još nije za povlačenje Legendarni Clint Eastwood ponovno u sedlu, 91 mu je godina, ali opet ćemo ga gledati ispred kamere

Laurie je njena majka nakon rođenja dala na posvajanje i tek je nedavno otkrila tko je njen pravi otac, ekskluzivno saznaje Daily Mail.

U gotovo filmskoj priči, Laurie je uspjela doći do Clinta, ostvariti kontakt s njime, koji uopće nije znao da ona postoji.

Nakon upoznavanja brzo su se zbližili, otkrili su da dijele jednaku ljubav prema golfu, idu zajedno na obiteljske odmore, otkrio je izvor blizak obitelji.

Vijest su službeno objavili na nedavnoj premijeri njegova novog filma u Los Angelesu, a društvo su im pravila ostala Clintova djeca, njih sedmero.

Tom prilikom se fotografima predstavila kao Laurie Eastwood.

Laurie je zapravo otkrio Patrick McGilligan koji se bavio pisanjem Clintove biografije otkrivši kako je njezina majka imala ozbiljnu vezu s glumcem u razdoblju kada je on bio zaručen s prvom ženom Maggie Johnson. Vezu su prekinuli, a kada je otkrila da je trudna, odlučila je dati dijete na posvajanje. Njen identitet nije otkriven.

Laurie je posvojio par iz američkog Seattlea.

"To se sve dogodilo prije otprilike 30 godina. Laurie je žarko željela otkriti tko su njeni pravi roditelji i unajmila je nekog da joj pomogne. Kada su sve posložili ispalo je da joj je Clint otac koji nije imao pojma da ima još jednu kćer", objasnio je obiteljski prijatelj.

Nisu poznati detalji njihova prvog susreta ali oboje su na vijest reagirali pozitivno.

"Nakon što je saznala tko su joj pravi roditelji, isprva joj nije bilo lako jer majka nije htjela ostvariti nikakav kontakt s njome. Ali Clint ju je sjajno prihvatio", dodao je prijatelj.

Laurie su prihvatili i ostali članovi Eastwood obitelji, a posebno se povezala s Clintovom majkom iliti svojom bakom Ruth Wood.

Iako su mnogi posumnjali kako se Laurie pokušala domoći Clintova bogatstva to je brzo opovrgnuto jer je otkriven podatak kako su ona i obitelj bogati.

Fotografije Clinta i Laurie pogledajte ovdje

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene