Brak joj godi

Nakon brzog i tajnog vjenčanja u Italiji naša glumica vratila se na domaći teren

Lana Gojak (Foto: PR) Lana Gojak (Foto: PR) PR 1/9 >> Pogledaji ovu galeriju Lana Gojak Bajt (Foto: Goran Perešin) Lana Gojak (Foto: Instagram) Lana Gojak (Foto: Instagram) Lana Gojak (Foto: Instagram) Lana Gojak (Foto: Karmen Oblak ) Lana Gojak (Foto: Sandro Sklepić) Lana Gojak i Siniša Bajt (Foto: Instagram) Lana Gojak i Siniša Bajt (Foto: Instagram) +0 Lana Gojak (Foto: PR) Galerija

Lana Gojak i Siniša Bajt zajedno su od 2017., a sudbonosno "da" izgovorili su ove godine u kolovozu.

35-godišnja glumica udala se krajem kolovoza u Trstu.

Pogledaj i ovo Marija i Branimir Jerneić (Foto: Instagram) Savršena nedjelja Otkrivaju se novi detalji tajnovitog domaćeg vjenčanja: Mladenka podijelila prvu fotografiju

Lana Gojak i 7 godina stariji redatelj Siniša Bajt zajedno su od 2017. godine, a svoju su ljubav okrunili brakom u Italiji. To je na Instagramu potvrdila sama Lana kada je objavila nekoliko fotografija s novopečenim suprugom.

"Veliko hvala roditeljima i svim dragim, bliskim prijateljima koji su nam pružili gomilu ljubavi i podrške te učinili jučerašnji dan nezaboravno savršenim! Volimo vas! Srca su nam puna", napisala je smeđokosa ljepotica pored fotografije poljupca.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Lana Gojak Bajt (@lana_gojak) on

"Veliko hvala Generalnom konzulatu RH u Trstu na velikoj pomoći u organizaciji da se ova naša suluda ideja ostvari ‘preko noći’", zaključila je Lana, koja netipičnu vjenčanicu na jedno rame može zahvaliti poznatoj zagrebačkoj dizajnerici Marini Larie Matić.

"U haljini moje jedine @lariemarinamatic možeš biti i nepočešljana mlada a da to nitko ne primijeti", zaključila je Lana.

Par se upoznao slučajno dok se on iseljavao, a ona useljavala u podstanarski stan, no spojili su tek nekoliko godina kasnije nakon što su se sreli u jednom izlasku.

Da joj bračni život itekako godi, Lana je dokazala i sinoć na drugoj i finalnoj večeri Zagreb Fashion Destinationa, na koju je stigla u crnoj kombinaciji kojoj je dala dašak svoje vrckavosti.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Lana Gojak Bajt (@lana_gojak) on

Za dozu glamura pobrinuo se crveni ruž, ali i prelijepe plave sandale s perjem koje su podignule cijelu kombinaciju. Sudeći po velikom osmijehu na Laninu licu, čini se da joj bračni život itekako godi. 

1/5 >> Pogledaji ovu galeriju Hana Hadžiavdagić i Tarik Tabaković (Foto: Goran Perešin) Hana Hadžiavdagić (Foto: Goran Perešin) Hana Hadžiavdagić i Tarik Tabaković (Foto: Instagram) Hana Hadžiavdagić i Tarik Tabaković (Foto: Instagram) +0 Hana Hadžiavdagić i Tarik Tabaković (Foto: PR) Celebrity Vjenčali su se nakon kratke veze, pa otišli tulumariti na Zrće: 9 godina kasnije jednako su sretni

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene