Izišli na reviju

Vjenčali su se nakon kratke veze, pa otišli tulumariti na Zrće: 9 godina kasnije jednako su sretni

Hana Hadžiavdagić i Tarik Tabaković (Foto: PR) Hana Hadžiavdagić i Tarik Tabaković (Foto: PR) PR 1/5 >> Pogledaji ovu galeriju Hana Hadžiavdagić i Tarik Tabaković (Foto: Goran Perešin) Hana Hadžiavdagić (Foto: Goran Perešin) Hana Hadžiavdagić i Tarik Tabaković (Foto: Instagram) Hana Hadžiavdagić i Tarik Tabaković (Foto: Instagram) +0 Hana Hadžiavdagić i Tarik Tabaković (Foto: PR) Galerija

Hana Hadžiavdagić i Tarik Tabaković zajedno su od 2010., a vjenčali su se nakon nešto više od godinu dana veze.

Drugi dan Zagreb Fashion Destinationa okupio je velik broj ljubitelja mode svih generacija. Zagrebačka Tvornica kulture u srijedu je bila prepuna i mjesto na kojem su svoje kreacije predstavili talentirani dizajneri, čiji je trud zasluženo bio popraćen pljeskom i ovacijama. Uloženi trud uvijek se isplati i bude nagrađen, a to je nešto što je ZFD itekako pokazao u ova dva sjajna dana i 16 revija.

Pogledaj i ovo Ivana Paradžiković i Martina Stjepanović (Foto: Goran Perešin) Lijepe i talentirane Ivana, Nadia i Martina: Na prvoj večeri ZFD-a posebno su zablistale dame s Nove TV

Lana Gojak Bajt, Ana Begić Tahiri, Iva Mihalić, Dalibor Petko, Nenad Korkut, Boris Banović, Minea, Barbara Nola, Arija Rizvić, Kristina Krepela, Tihana Harapin Zalepugin, Ogi Antunac, Daria Lorenci Flatz, Ana Strizić, Andrea Solomun, Zoran Aragović te brojni drugi uživali su u fenomenalnoj drugoj večeri ZFD-a.

Među uzvanicima bila je i influencerica Hana Hadžiavdagić, koja je revije odgledala u društvu supruga Tarika Tabakovića.

Par koji je poznat po tome da je uvijek pomno sređen i sinoć je blistao u pomno biranim kreacijama. Tarik se za modni izlazak odlučio za crne hlače, sivi sako, bijelu košulju i crvenu kravatu, dok je influencerica izabrala haljinu dugih rukava i visokog proreza inspiriranu aluminijskim folijom.

Podsjetimo, poznati domaći par zajedno je od 2010. godine, a godinu dana kasnije vjenčali su se u Zagrebu na maloj ceremoniji nakon koje su otišli s prijateljima tulumariti na Zrće. Medeni mjesec proveli su u Turskoj.

"On mene neće varati jer sam kompletna žena, lijepa sam, bit ću dobra majka, komunikativna, sposobna i što je najvažnije – dobra u krevetu", rekla je svojedobno za Red Carpet Hana, koja i danas na društvenim mrežama često objavljuje privatne trenutke sa suprugom te mu upućuje romantične riječi.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Hana Hadžiavdagić Tabaković (@hana) on

"Danas je poseban dan, danas je dan pun ljubavi i nježnosti, dan koji nije običan četvrtak 05.09....Na današnji dan prije 36 godina rodio se jedan tamnokosi dječak. Oduvijek je bio poseban, romantičan i drugačiji od svih drugih dječaka, a pažnju je privlačio inteligencijom i humorom...Tog dječaka upoznala sam kada je već bio momak, bilo je to davne 2010. i nakon prvog poljupca znala sam da će biti moj #MužPuž. Hvala sudbini koja nas je spojila u sadašnje MI jer to MI meni je najvažniji životni put, moja sreća i tuga, moja radost i osmijeh, moj oslonac i podrška, moj partner u svemu...SRETAN ROČKAS ljubavi moja", poručila m uje nedavno zaljubljena supruga pred nepto manje od pola milijuna obožavatelja na Instagramu.

1/8 >> Pogledaji ovu galeriju Kate Middleton i princ William (Foto: Profimedia) Kate Middleton i princ William (Foto: Profimedia) Kate Middleton i princ William (Foto: Getty Images) Kate Middleton i princ William (Foto: Getty Images) +3 Kate Middleton i princ William (Foto: Getty Images) Celebrity I ona je samo čovjek: Inače savršenoj Kate potkrala se ozbiljna greška, no ipak se nije dala smesti
 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene