Uzor su mnogima

U 34 godine braka šokiralo ih je samo jedno otkriće, a i od toga su napravili dobru zafrkanciju: ''Znali smo da ima nešto više!"

Kevin Bacon i Kyra Sedgwick (Foto: Getty Images) Kevin Bacon i Kyra Sedgwick (Foto: Getty Images) Getty Images 1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Kevin Bacon i Kyra Sedgwick (Foto: Getty Images) Galerija

Kyra Sedgwick i Kevin Bacon holivudski su par koji je u braku 34 godine, a svojom su pojavom plijenili pozornost na dodjeli Oscara i tako podsjetili na svoju ljubavnu priču.

Kyra Sedgwick i Kevin Bacon u nedjelju navečer svojom su pojavom plijenili pozornost kada su se pojavili na oskarovskom partyju Vanity Faira. Ovaj moćni par u braku je već 34 godine. 

Pogledaj i ovo Kevin Bacon i Kyra Sedgwick Kakva priča! U sretnom su braku 34 godine, a nije ga poljuljalo ni otkriće da ih povezuje jedna dublja veza: "Ipak se dogodila ljubav"

Par se upoznao na snimanju filma ''Lemon Sky'' 1987. godine, kad su, kako kažu, iskre između njih odmah zafrcale. Već godinu dana kasnije su se vjenčali.

''Da mi je netko rekao da ću s 22 upoznati muškarca za kojeg ću se udati i da ću se godinu kasnije zaista udati i imati dijete s njim, rekla bih da je lud'', iskreno je ispričala Kyra u intervjuu za Redbook 2008. godine i dodala kako je u početku mislila da Kevin nije njezin tip. 

Zanimljiva je i priča da se ovaj par sreo još kad je ona imala samo 12 godina, i to u jednom restoranu u kojem je ona bila s bratom. Njezin brat je tada pred njim izjavio - rekla si da ti se sviđa taj glumac, otiđi do njega i reci mu to, a ona je tad pohvalila njegove glumačke sposobnosti.

A život ih je doveo do toga da su 1989. dobili sina Travisa, a 1992. kćer Sosie.

''Seks je jako važan, a strast je još uvijek tu. Kada uđe u sobu, još me uvijek ostavi bez riječi, srce mi se ubrza i pomislim kako je zgodan'', rekla je, ali i dodala da su se ona i Kevin obvezali da jedno drugo neće ostaviti bez obzira na to što im se u životu bude događalo, a obitelj i njihova djeca su im prioritet.

Što se tiče njih dvoje samih, njihovi izlasci udvoje također su im jako bitni.

Zanimljiv je i podatak da su nakon 25 godina braka Kevin i Kyra saznali da su daljnji rođaci, i to DNK analizom znanstvenika. Proučavali su obiteljsko stablo u emisiji ''Finding Your Roots'' da bi ispalo da su rođaci u devetom koljenu. Tad su se šalili kako su od početka veze znali da ih veže nešto jače.

Jednom je prilikom Kevin otkrio kako je zaprosio Kyru.

''Zaprosio sam svoju ženu na Badnjak, stavio sam prsten na vrh čarape. Začudo, rekla je 'da'!"

Osim ''Lemon Skya'', par se na filmskome platnu ponovno skupa pojavio i za ''Pyrates'' 1991., a 1995. glumili su i u filmu ''Ubojstvo s nakanom''. 2005. Bacon je režirao film ''Ljubavnik'', a u filmu su, osim njegove supruge Kyre, glumila i njihova djeca Sosie i Travis.

I poslije toliko godina ljubavi par i dalje sjaji. Na oskarovski party Vanity Faira u nedjelju Kyra je stigla u zlatnoj haljini koja ističe njezinu savršenu figuru, dok je Kevin odabrao klasično crno odijelo i zatamnjene naočale.

1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Nives Celzijus Celebrity Nauljena i preplanula Nives pokazala svoje čari, a morat ćete se dobro zagledati da uopće vidite njezin bikini!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene